打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

ivanyoyo 大
你完全get錯曬mr yau意思 lol ..... (或者係我GET錯啦下

惡果 -> 指你以前開掛既角色/AC

...
雜草 發表於 17-7-2010 07:56

唔知............真係唔知.......................可能我get錯...總之我e家冇開掛拉
回復 支持 反對

關ivanyoyo的回應,現對你作出最好的回覆:
有同行先搶圖,難道你還乖乖地守候別人出來然後求他輪嗎?
即使你真的如此做,別人也不會憐惜你,我見過很多次,
犯過很多如此的毛病了,別人攻擊我,我得反擊,多麼平常的事..
不過後來先搶圖的逃走了,而且別隊願意輪,所以經己和平結束...

若妖僧場的只有數隊,他們都是輪的,我自然都會尊重他們,接受遊戲規則
若妖僧場的只有數隊,又未有輪或報告,我自然都會詢問他們的意向
他們先搶,我就不客氣了,除非他們願意求和吧..明嗎?
若有機會來打妖僧,歡迎來測試一下我!

KitKitStar 發表於 17-7-2010 19:45

哈,對住我同行咁多fd,佢地勁既係唔會打妖僧,原因就係因為有你呢d既人,自問我自己唔算差,但係我自己都係妖僧到搵飯食,點解?經驗肥lor,肥就多人想分,有就一定有紛,呢個正常,只係你把責怪推俾其他人就唔岩。
你話人地搶,咁你就搶?你冇諗過其他蒙在鼓裡既其他組人會點諗?味同你諗搶果組果d人一樣咁殘,佢地會話你<卡圖狗>,只係另一個壞人而己。求和?係妖僧冇可能既事,明知冇可能既事重要做,自己羅黎俾人post上黎。
妖僧,我3隻ac都係妖僧度過50->80lv (聖騎,弓手,龍使)
當中只有升第一隻既聖騎有做前置
原因? 因為一開始冇人知道呢到有妖僧,所以冇咩人做前置,而我想升lv,所以我做左
之後點解唔做?原因係大多白目(冇隱字->像是樓主扮正義那些)所以當有人搶圖or有咩壞情況下,我會選擇閃人自己升,學下呢個好習慣吧。
講咁耐你一件白目的名字都喊唔出?
冇隱字->(咁大個樓主都唔係白目?)
自我衡量下自己咩料再同我講野。

你咁多個回覆裡面, 呢個算係最好
菇菇屋每日都在改變, 希望如你所願啦~

如果我真係錯我絕對唔怕比你地教 ...
KitKitStar 發表於 17-7-2010 21:14

只會差不會好,無可救藥,原因其身不正,會員也好不了那裡
回復 支持 反對

嗯..我都唔想再講咁多啦, 總之你地有名就交黎, 查明真相後我一定踢.
無就大家好好相處啦
之前既言論苦令 ...
KitKitStar 發表於 18-7-2010 21:43

踢走自己先好講
回復 支持 反對

[quote問:Oh, sosad .. (內容自己想像 lol
      難道你係宅男 .. 無乜社交活動 lol?- 想和和氣氣回應你, 都要比你抽水..唉...

- 宅男?好難講, 返工放工返工放工,
  無乜時間打機咪放假果時玩下,
  間唔中出下街, 咁叫唔叫宅男?

問:你次次講野都暗地串下,真係好黑人憎呀你,一睇你講野真係...
      點解吾可以光明正大咁講野
      想改變公會先改變自己

ps:吾好引用人好冇呀

- 你地有D批評真係幫到我既 <<(真心)
  態度上會作出修正, 至於暗串方面,
  雙方如果可以和和氣氣咁,
  就唔會出現呢個問題吧..!?

- 好啦我以後直率D, 唔好怪我串得入肉喎..

- 我既影響力有冇咁勁, 可以影響埋成個會..
  我呢個角呢個職級只係一個副會長姐麻....

P.S: 唔引用好難正面回應你既問題..ZZZ
KitKitStar 發表於 19-7-2010 02:56 [/quote]
SOSAD,E家扮串親我地,你真係有小小<愛幻想>
回復 支持 反對

樓主開始唔知醜 ,
同果個外掛佬一樣樣
我係new手 發表於 19-7-2010 17:26

講梗我@@?
回復 支持 反對

我係new手 發表於 19-7-2010 17:33

夠直接 我中意
回復 支持 反對

- 異種角色        (完全係大家既觀點角度唔同, 無得傾)
- 女生聊天專線  (經過今件大家合力...., 人地己經心灰意懶唔想要我幫手啦, 我刪番果點先..=群眾壓力下解決左)
- 本會多白目/用過外掛     (針對左咁耐都....唉, 算啦~唔再怪你地ar..我勤力D管理公事務罷了~)

KitKitStar 發表於 20-7-2010 19:40

點解講到我地委屈你...........你好可憐喔...........................
回復 支持 反對

得啦, 明嫁啦, 你好可憐丫麻, 唔..
---------
咁多個人既回覆裡面, 最膠(無素質)真係非你莫屬zzz
拿, 回 ...
KitKitStar 發表於 20-7-2010 22:43

你也不差,我簡而精。
回復 支持 反對

等樓主睇下我張噴血大必殺
想知道我既名好易,係每日9am-10pm 係盜城都會見到我收野
回復 支持 反對

呢個暑都幾架,不過星期四飛去新加波者
回復 支持 反對