打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 開一個新人問題

no 狂狼係1開始開人物而經要揀定
狂狼同刀係兩回事....
重家係有一個騎士團職係暗夜行者(鏢,不是刀)

...
ivanyoyo 發表於 31-5-2010 23:15

我成日覺得d人搞得唔清楚(叫人點60敏個d擺明係低敏)
我自己既定義係
唔識玩就普通點敏裝備

識玩
冇錢就全幸
有錢就低敏
超有錢就超全幸

刀更煩
冇錢全幸
有錢低敏
超有錢低敏低力

屈金手指超全幸(除非屈到頂20洞加爆既天使帽)

你要搞清楚全幸同超全幸既分別

更何況冇人限制你,唔比你後期轉,你前期全幸,後期視乎自己能力決定超全幸同低敏也可

回復 支持 反對

無錢玩唔到全幸?
我唔想插都唔得
我玩分身從來唔會放大量錢落去
我隻100等皇標
由頭到尾淨係提供左水錢,標,件拳都係隻標自己汁楓葉整出黎
咁我點玩?全幸,用左幾多錢?你要計埋水錢既未過1000萬lor
淨係換左3次裝,10lv100%+7拳,50萬,20lv+10敏套,50萬,35lv拳同64lv拳汁金葉樹葉產物,冇洗過錢
計多8set標落去,我買個時100萬,total900萬
攻低?好遺憾,我高過好多"裝備"人
坦白講解番任都過左呢個數
以下係你講既
頭2個都仲係識玩既
後面個d跟本就係有錢人同社交做法
識玩:識做任
識玩:識放d岩市價卷

識玩:有名氣>放點收點
識玩:有fd,借裝黎玩
識玩:就知冇錢全幸係冇可能事

我都認同你既換裝.....但係全幸.........係後期好難bo
後期1攻幾多幸 (4左右架,我都唔幾得)
一個64楓攻,普 ...
ivanyoyo 發表於 2-6-2010 17:08

用100拳要點140敏
點左52,你仲要成接近90

一邊淨係搵隻普通拳,你要沖多90敏,邊邊哂錢d?
回復 支持 反對