打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 分享下弓手技能組合(小弟其實廢的

我個人覺得花瓣之舞沒有太大用處,
到後期轉職可能會變成浪費技能點,因為有技能會取代=3=
好吧,如果你有錢。
我個人都是→→z,上z,zz上z(就是踢飛人的那招),→→z,重複以上
我有學花瓣之舞,但我總是忘了按啊= =
按了那招反而覺得不習慣。
話說→z,zzz,→z,zzz也行= =

沒有最強的技能,要有最合適的技能。
玩得高興就好。
回復 支持 反對

我以我既知識,講哂我所知既連技
首先弓手最多連13下(最尾個下可以係技,但普攻一定係13下,對方必倒地)
我正常玩法係
>>zz   zzz  zzz xxx最後出技(一邊打一邊禁住前,依到係12下,而頭一下係等對手行埋黎出花舞)
而xxx可以以zzz代替
我唔會亂咁出踢同魔箭,因為魔箭既用途係了結對手(因為對手會走佬,儲mp)
踢我都係係2個對手都俾我打既時候出技
所以最後一下可以禁埋x,對方倒地
踢飛人比較危險,好易無得連
而其實1邊禁住前,一邊打就可以,對手無還擊之力(雷文除外)
咁多無謂既dash z,只會令自己失誤,一次dash z 定人就足夠了
回復 支持 反對

很多高手@@
最近不停的玩台elsword..弓真的有很多不同的組合呀...
其實dash z也不易miss...花其實也很有用啦...
定了人...1套連技既傷害就已經唔錯...而且用花時還有無效時間@@
睇左咁多這手既連技方法...急不及待要到自由訓練玩玩了-v-
回復 支持 反對

很多高手@@
最近不停的玩台elsword..弓真的有很多不同的組合呀...
其實dash z也不易miss...花其實也很有用啦...
定了人...1套連技既傷害就已經唔錯...而且用花時還有無效時間@@
睇左咁多這手既連技方法...急不及待要 ...
s00100624 發表於 22-11-2009 16:26

我都想練
回復 支持 反對