打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 南服第一天龍-韓鬼人(更新至16/9)

係a 好正好正 佢4屬攻合計有3500[[bao_29]]
回復 支持 反對

同笑傲都係差好遠
同笑傲差唔多都有8-9星裝
不過笑傲係7766石咁上
回復 支持 反對

你好似仲未答我...你話我綜媛...係咪誹謗啵~你扯開話題做乜~
你話韓鬼人係咪賣車關我乜事~咁我又問反你我串佢又關你乜事~?
仲有開喇叭果日你如果唔係到我唔怪你~其實佢唔係默應~己經係明應左~佢話賣完一架我仲有第 ...
kin輝 發表於 17-9-2009 17:45

哈...我有話過你攞綜援咩[[onion_57]] 你睇返之前邊個話你先啦

其實綜合你上述幾遍大作 我作為一個正常人已經吾能夠同你溝通到 呢個post都好多人睇 誰是誰非 讀者心中自有分曉

我亦都吾想再評論你果幾番強詞奪理 斷章取義的偉大論文
回復 支持 反對

但笑傲 好似冇 重樓戒 個d 點會有9星裝a 8星裝我too會信佢有
[[bao_45]]
回復 支持 反對

喂~靚蝦王哥哥~我見你成日係喇叭爆粗嫁啵~做乜扮有文化呀
kin輝 發表於 17-9-2009 18:05

呢個係人地的post 我作為一個仲有d品德的人 不想係度爆粗 呢d係尊重樓主 明冇?

你要喇叭戰 幫戰 甚至係game度黎殺我 我幾時都奉陪 不過除左喇叭戰 我諗第2 3樣你都冇乜勝算

總之 唔再同你傾啦 大家層次唔同
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

扮有文化 不過冇咩幾何有人見到靚蝦你扮衰仔姐 有人入左卧虎個時 咁岩又同我刷3環喎 不過個時阿爾未散 咁我又睇下人地咩幫啦 事關佢之前快樂ma 點不知有人同我講 雪姐 我唔係快樂啦 轉左幫啦 唔好打我啦 唉...自問廢人一個 又冇咩話事權 都要咁樣黎同我講 骨氣依家野仲邊有嫁 好囉 今時今日阿爾班人轉晒game啦放晒d ac啦 人地又扮晒野借d意咁打囉 快樂就係專出d咁嘅人 靚蝦 你可以唔認嫁 不過問心囉
回復 支持 反對

[[onion_09]] 緊係醒目仔先映到的
婷TiNg 發表於 16-9-2009 20:54

有個方法好正
可以影人相
開左佢資料
之後拉開少少個路遊器
之後你有1分鐘慢慢影
過左就會彈個字出黎
回復 支持 反對

果然係最天龍高手[[onion_57]] 件件裝加9[[onion_56]]
回復 支持 反對

扮有文化 不過冇咩幾何有人見到靚蝦你扮衰仔姐 有人入左卧虎個時 咁岩又同我刷3環喎 不過個時阿爾未散 咁我又睇下人地咩幫啦 事關佢之前快樂ma 點不知有人同我講 雪姐 我唔係快樂啦 轉左幫啦 唔好打我啦 唉...自問廢 ...
天雪宓 發表於 17-9-2009 23:16

樓主..你咁肯定 他們是賣了acc, 而唔係係到扮賣acc 再黎玩過嗎??? xxxxxx盟好興架啵.... [[onion_17]]

第2件事 人地韓鬼人 是不是賣樓 賣車 或靠女養 食軟飯 黎上石... 其實都好似唔係好關事架.... 衣d始終是他的私人事... 你地成日估黎估去... 真的是眼紅或 唔抵得人地有錢呢[[onion_36]]

樓主 post左人地d 裝出黎... 真係想話比人知 韓鬼人勁...定有心呢[[onion_17]]
回復 支持 反對