查看: 9559|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 入server問題

我個ac要用beanfun先入到瑪奇

但係入左beanfun入埋瑪奇load到個人物揀分流個度

禁左求其1個分流 load緊個陣就彈左出去- -又要close game

再入瑪奇 ,, =0=

有人可以解答我嗎=0=?
回復

好簡單
人太多
個個ser都滿
要不停試先入到game= =.....
放假的話早上都係咁
遲d好似話會開放多五個分流
但我認為以橘子既級數....只會令自己伺服器負荷唔到而全ser lag....
回復 支持 反對

開新的五個分流,是不是由原有的伺服器減少人數配額換成新分流(被拖走
我今天擁了整整一小時都進不了去。。。
XYZ
回復 支持 反對

我今日先dl
貝婷都入唔到...
del隻人玩第2個ser算..
回復 支持 反對

我個ac要用beanfun先入到瑪奇

但係入左beanfun入埋瑪奇load到個人物揀分流個度

禁左求其1個分流 load緊個陣就彈左出去- -又要close game

再入瑪奇 ,, =0=

有人可以解答我嗎=0=? ...
kuan 發表於 27-6-2009 19:55

+1
琴晚裝完就發現咁...
睇怕都要等官方加分流......唔係唔洗入
回復 支持 反對

嗯,,希望快點開多5個ser 因為免費重生多左好多人玩=0=

XD THX#2
回復 支持 反對

lag很大...打城不停死
beanfun很沒用,只會不停彈...
回復 支持 反對

有開新ser?!  最好快D開啦= =E加次次入game入幾十分鐘,入到game,又轉唔到線,轉線仲要怕彈game= = 想去house-ch都唔敢去. . .去左出唔返黎=-=
回復 支持 反對

天呀.... 我都唔知係人多定係我電腦屎左.....

玩咩都冇問題....就係影子個度 lag 死 @@"

精靈比人 k  一下就夠死啦 - -''

lag 半分鐘死緊 >v<" god~!!

希望開左分流之後冇咁lag啦 ~!

e+ 放學時間根本冇得玩- -''

爆爆爆 ~!! / ~ \ 難過 ~~
回復 支持 反對

前日係入不到    不過昨天都正常了    不過我是安服

多數只是分流1滿載 其他分流擁擠
回復 支持 反對