打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [升大學]2009 Jupas 專用區

喂 禮拜六係hku啦 我主場呀
我會係engine個counter度hea架 有興趣就黎探我啦 帶你遊一圈又點話
我會好好保護你 唔會比hall哥d野獸抓左你地去架
回復 支持 反對

姐係無人黎玩@@ 唔緊要 我自己去掃貨
回復 支持 反對

Bsc好似係可以double major架喎
(今日上到去哥度 好曬好熱 結果係偷唔到file架)
你黎engine又唔搵我=.=
civil law癲架喎 有位都唔收架喎 今年好似得9個year 1咋 屈機
回復 支持 反對

SCIENCE同BUSINESS無自己一個地頭架MA
唔似ENGINE同醫早開 有成個平台
我地EEE仲有自己一幢 CYC  (當年實在太勁啦)
D人淨係諗 同商有關就等於搵到錢 所以個個用都唔用腦就去讀
等於今年ENGINE個個揀CIVIL  因為見到有十大基建
個professor話 佢地都傻傻地   一個civil可以做晒咁多野咩....
駁電駁水 唔洗靠人?
好多人揀me  問佢地知唔知me讀咩 無一個人係會答知.....
你話係唔係癲架

by the way  今年chem哥個periodic table好靚 唔係個table靚
係佢背面張main-build相靚.....
回復 支持 反對

engine d maths堂    基本上..... 唉=.=
yu哥  崔sir 好似last一年啦 你唔好咁話佢啦

d maths堂你唔會想上架 你sit左都唔會明架 我驚你一世都怕左數學
上佢d tutorial啦
回復 支持 反對