查看: 35105|回復: 68
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我做錯了...

關閉 [複製鏈接]
我做錯了...但這次的錯 我沒有後悔
因為我玩吞食天地有2old了 由中一開學玩到現在中二散學
因為我是朋友介紹我玩吞食的 當時我以為頻道是共通的 就為了方便 按到最底的台灣10頻[就我現在玩的頻]
但我沒有在去香港頻創號了 因為在10服 有了感情~
現在我在台灣頻 有了很大的聲望     
大家有時間 可以尼10頻 找我 小田×忠正
回復

大家有咩係吞食做錯右很開心既野0.0不如分享下=_=

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
凍檸水OO -3 連post。

查看全部評分

回復 支持 反對

係[[tk_27]]  我一開始玩了幾個月就想轉香港服了 但在台灣10 認識左一堆朋友-_-就冇轉服了[[tk_33]]
回復 支持 反對

係牙。。。 我好同意你o既[[tk_03]] 港法
因為認識左落尼 會有d感情阿麻
回復 支持 反對

色睇會小小-___-同會打dd 好像 ˊˇˋ  -ㄇ-  呢d 哈哈[[tk_18]] [[tk_18]]
回復 支持 反對

唔會阿 我會港小小台話--只係有時買賣ac會....有d問題[[tk_14]]
好像台人如果賣2轉個D會用8591←台灣o既交易網
幾麻煩 我刀想 香港有個類似o既網
因為8591唔係賣台幣的是賣8591幣[[台人叫T幣]]
之後D  8591幣 右可以收買其他game既ac game錢 仲可以收堆--點數卡--"
交易個陣 一定有網路警察[[[只係1個--部門]] 如果出現騙子 會馬上查出地址去拉人
--"因為...成日上去睇--........
回復 支持 反對

無聊一問-_-[[tk_03]]

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
凍檸水OO -3 連post。

查看全部評分

回復 支持 反對

無聊一問-_- 請問有冇人得閒尼下10ser 吹下水..[[tk_16]]
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 15-7-2008 10:11 發表
台灣ser比台灣人玩
香港ser比香港人玩
[[yoyo_159]]

唔一定o既 咁有D大馬人同澳門人有係10ser 咁佢地唔玩台灣頻  唔通網龍咁好死 開個大馬ser 同澳門ser嗎 [[tk_18]]
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 15-7-2008 16:58 發表
大馬人係咩人黎!![[yoyo_149]]

大馬=馬來西亞    上幾期 ㄒ甲無敵獎門人 有去大馬阿--米右係..馬來西亞@@"[[tk_06]]
回復 支持 反對