查看: 10843|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各ser黑名單考察表

係咪有需要整個各ser黑名單呢....= =!?
回復 支持 反對

原帖由 小影=] 於 15-4-2008 08:32 PM 發表
SER2:最近出名的紅人名單
KILLER(一直都亂殺)
刷副本用的(有錢仔,但係唔知點解都係殺人大)
蔡玉芬(好小ON,一ON一定有大荼飯)
dies(一個鐘意殺完人就去漂白之後再殺既羽芒)
§魔天使〝靈(最近心情不好的理由,殺完 ...

§魔天使〝靈 咪即係............= = 仲有個叫 Ayumi (佢有錢到.....每日賺成億= =主要已殺人撿骨為樂...根據唔方可靠得去邊既情報話佢因為之前佢開既幫守城失敗.....結果.....)
回復 支持 反對

原帖由 小影=] 於 15-4-2008 09:02 PM 發表
你知唔知世界上有一種人係永遠唔會講人既秘密~就等我一陣幫你變果種人=]

我一向都係嫁啦~~~不過本人已經係第2度爆晒D野出黎啦~~~~= =
回復 支持 反對

咁係咪應該到版主推上上面呢!?[[bao_44]]
回復 支持 反對

原帖由 小影=] 於 17-4-2008 04:42 PM 發表
心情不好是我會滅人團[] 老k,副本同魔天係同幫的(只不殺情義,仙魔,殺手)
不過看到必殺的(聖域)但fd唔殺[]
重新聲明我不是魔天使[]

你放棄啦= =之前你都貼左幾張圖啦= =
回復 支持 反對

ser2仲有個叫霸主既7X等垃圾妖獸= =佢唯一令人覺得驚既係當你殺左佢既話你就會係度諗..........................................咩話!?咁廢都學人做白目!?
回復 支持 反對