收起左側

拳術討論區

明少  你好
睇左你1-5頁既post
發現我而家隻拳仔有少少問題...
我1xx力100體30力...好明顯係心唔夠...而家拳技都好低(如封11野球9)
因為33lv前先左2招拳技(如封.野球)
岩岩先左其他3招拳(all 一層)==""無學法c技(水3.火2.3)...有需要學返水3嗎??
最大難題...我而家34lv...錯過了壓等的時期ma?? 34lv壓等好ma?邊到壓先好??
""有d咩意見比我???""
我好想成為一個最強的拳手...好想打敗我既同學(佢用刀...而家比佢用真東三下死...佢係同幫的 狂xx.殺)
我地岩岩玩個時都係我拳...佢刀...一向是死敵(我個人認為)...兜兜轉轉...再次玩返...又係一個拳一個刀...
我未玩過其他職...你講得岩...玩拳真係好易令人放棄..我都有諗過放棄(而家)...第一次已經放棄左...而家再黎多次...太苦辛...這次我會一直玩落去...
==========================
墨魂伺服 - 草薙。京
幫會名稱 - ┤〥明武門〥├
回復 支持 反對

回復 #210 明智傑 的帖子

halo...
我大概也明白吧...
我想做血高防厚帶內功法的拳手...但我唔想做一個無攻既拳手...唔想荒廢d拳技...
我試過用火3引怪打...真係無甘悶...但係d火攻好低...
講返加點問題...
現在大概123力...100体...30心...
5xx攻...2000血...800mp
我個個認為...應該+返少少心(我想+多10心)...再+力...血應該夠吧(d fd 經常話我血牛...本人認為血神較為好聽...搞到我都唔好意思再+体)
我打怪實在太唔痛...我認再攻是必要的...攻同法...要2選其一的話...我會選攻...
但如果在+點+技點 和裝的幫助成為攻法兼備的拳手就最好...這點希望你可以比意見我...

p.s其實法不一定需要...我比較想知...如果我40lv入左境...太概攻.血.魔.要幾少才算最好..."就你的意見...我現在應該如果+點...入左境後又要點樣加??""...我有思考的...但也想知你的意見...你是我認為全game最強的拳手
回復 支持 反對

回復 #214 明智傑 的帖子

你好! 明少
我有d開始搞唔清楚你係法c定拳手...
我諗我諗太多啦...太貪心...就做外攻拳  加 攻...
你由一開始就無加力???定係40lv後先洗力??
加內力對打怪有咩用...內力會+法c技的攻??
如果唔會...甘一般人學法c技都可以好高攻啦...

p.s多謝你的意見...我會努力
==========================
墨魂伺服 - 草薙。京
幫會名稱 - ┤〥明武門〥├
回復 支持 反對