收起左側

拳術討論區

原帖由 來去無蹤KY~ 於 2007-7-17 13:44 發表
照版主大大所說,冇加力同敏?
那真係幾似法c,因為法c佢只會加心眽,體質. (右因為佢冇加力或敏,玩咩武都唔會哂d 屬性點)
大多數拳手都會加力,100以上,樓主這樣說的話,同法c差不多吧...

回:來去無蹤,你好!!

你所說是"對"的,原全正確。

我是百搭型,鐘意玩"拳"換力鞋,用攻武/攻護。

玩"暗"時,用敏鞋,用攻武/攻護 OR 擊武/擊護。

我的配點同法師一樣,相差無幾。

由於..怪物對屬性防是極之低,近乎無。
故此一定外內一同互出互用,令清怪速度加快。

52Lv 怪 落破.JPG (162.22 KB, 下載次數: 4)

52Lv 怪 落破.JPG

52Lv 怪 第一hit 過半血.JPG (163.25 KB, 下載次數: 1)

52Lv 怪 第一hit 過半血.JPG

52Lv 怪 第二hit 死左.JPG (155.04 KB, 下載次數: 4)

52Lv 怪 第二hit 死左.JPG
回復 支持 反對

原帖由 0粉刷 於 27-8-2007 14:26 發表
你46lv打52lv怪-防仲要打2下 你點樣升lv呀 仲有打幫戰 開紅 打江湖 邊會夠人玩呢 你去嵩山升lv打得禁慢有鬼人組你升咩 升得慢都算喇 仲要晒mp 

回:0粉刷,你好!

你所講的本人 原全 明白!

簡單的回答: 只得 54力 約5xx攻計,以 47Lv人物,分析如下
52lv怪有 1201exp 一破2拳
53lv怪有 1335exp 一破3拳
55lv怪有 1626exp 一破3拳
57lv怪有 1846exp 一破3拳
59lv怪已經爆經也是 1846exp 一破4拳
ps:有數計了,唔使教了。

幫戰/開紅同江湖戰,我咁樣的配搭先好玩,血高防厚,打得耐D!

我去嵩山一向自已升,得閒帶埋個強化師去吸下經,都快過D真正全力刀手一破一刀。

重點,我升Lv原全不是大問題,我有拳的攻消護,有內的法打無屬性防的怪。

可惜,拳手AC已賣,故不會再回答日後一切問題了。

有待 真真正正 的拳手 解答其他網友難題了。

祝大家拳手們,早日向牛魔王挑戰進發,玩得開開心心。

回復 支持 反對