打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
STR 好難有 FULL RUNE 呢 ..
回復 支持 反對

係牙 .. 我當然係用我隻 MAGE 了 .. 不過係 79 MAGE 既-______________-!

至於 .. FF R PRINCE 依家都可以打到既 .. 如果唔係 1 ON 1 架話 ..

ATT 要 60 啦 .. STR 要 90 .. 我隻 60 LV 既 PURE 打 FULL RUNE 都唔係幾可以 1 ON 1- -"

因為得 40 ATT 咋 .. 91 STR LUxDDDDD'' 依家用 PKING 黎搵食 .. 食一個好既選擇 ..
回復 支持 反對

琴日同 PURE RANGEH 打 .. 打唔贏呢個勁人xDDD'' 只好 TEAM 了 ..
回復 支持 反對

對了 ! ranger 真係好屈 .. 但係好難練 .. 而且高 lv .. 屈既一定會係 melee ..

melee 下下 20+ .. 真係慘 .. 60 att + 90 str 玩哂=_____________=!

PK 到 R2H ,, RUNE CHAIN ,, RUNE SCIMMY ,, 同一D RUNES !! 下次努力xDD!
回復 支持 反對

第一件事除衫 .. 第二件事 TELE=___________________=!! 有 TEAM 既就搵人幫拖 ..
回復 支持 反對

OMG !! 岩岩玩 DROP PARTY 我執到個 GREEN MASK !! 同埋 WILLOW COMP BOW !!

LV 124 架條友 .. 我去緊 PKING 見到 D 人叫佢 DROP 野 .. 我用 MAGE 拎左個 GREEN MASK ..

WAKAKAKKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKA!!!!
回復 支持 反對

i lose my santa be4 .. but i got back a mask .. but still need to merchant ..

sold my zammy to buy a santa =______________=!! gonna give back 1.4m to others ..
回復 支持 反對

咁鍾意扮傻既火火你-]]xDD''
回復 支持 反對

既然係咁 .. 我 POST 我最後既所有野 .. 俾人 HACK 完 4M 之後得番既野=______=!
回復 支持 反對

FF 大改革 !!

因為大家仍礙於要重新 TRAIN 過 AC 所以唔入 FF !!

所以依家開始 , 開放俾其他人參加 , 而參加者必需在 50-55 COMBAT 之間 ,

而原本 FF 個 D .. 請大家盡快升到 50 COMBAT !!

暫時黎講 ,, 如果FF 者超過 50 COMBAT , 將會當違背 CLAN LEADER 命令計 ,

即時退 CLAN !! 直至所有 FF 達 50 COMBAT 為止 !!

而有 FF 作字頭的 PURE 視之為高會 ,,

沒有 FF 作字頭的 PURE 視之為普會 ,,

當然這是為了對曾作出努力的人致敬 !!

高會與普會的不同 :

1. 普會除了 LEADER 之外必須服從高會 ,

2. 在CLAN內事務的投票權 , LEADER 為 3 , 高會為 2 , 普會為 1 ..

即 LEADER 所投一票 = 3 , 而高會為 2 , 普會為 1 .

3. 高會能夠觀察普會 ,, 如果普會行為極差 ,, 將會報告俾我 ,, 然後強退 ..

另外 :

正式開放雙重身份入 CLAN ,, 最多係雙重 ,, 不能夠多 。

總結 :

1.         FF 正式開放俾其他人加入 。

2.         FF 正式能夠雙重身份加入 。

回復 支持 反對