打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Prince` 於 5/12/2006 08:59 PM 發表
能夠把他說的廢話 DELETE 嗎 !? 很礙眼 =________________="

仲有 .. 大家到 45 未牙 =)

可以的,而且分扣了是不會變!

但好型的說∼真的要刪除嗎?
回復 支持 反對

剛剛 sell 了 10 把 rune axe

剛剛買了兩個靚靚 rune kite

剛剛失去了 90 k

剛剛感到.......金錢力量的.......可怕...... 好貴 = =v 如果整到 rune 刀就好了 .......

嗚..........呼..............哀..................哉...............

為升上 43 而高興

為 44 cb 而努力

為 food 而煩惱

為金錢的力量而悲嘆

為本 clan 的未來而擔憂
回復 支持 反對

有咩怪係低lv高hp咖 = =?

好難升!

man( 2Lv、7HP)開始升得慢!
回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 8/12/2006 12:39 PM 發表

你幾多str? 50 up去打 al-karid warriors(HP 20)! 好快...不過會扣血...我會去買kebab回血
逢星期五都要補習到11Pm...

kebab HOW MUCH ?

果 d 扣得甘唔甘 ?
回復 支持 反對

300K 買 20K Air Runes 平唔平??? 平均 1 = 15GP
回復 支持 反對

原帖由 timmy3132 於 9/12/2006 04:51 PM 發表
i join ar!!!!
Nakuz 名: timmy3132
將會申請的AC名:ff r zamorak
聯絡方法:(MSN)timmy_712@yahoo,com,hk

好歡迎牙∼∼!!!!!!!

繼續問返先!

「300K 買 20K Air Runes 平唔平??? 平均 1 = 15GP」
回復 支持 反對

原帖由 timmy3132 於 9/12/2006 05:04 PM 發表
it is ok cheap . the normal price is 20ea

thx 解答∼

你的加入我們又多一個「R」了!:handshake
回復 支持 反對

原帖由 於 9/12/2006 05:39 PM 發表

唔平~~

我之前sell 比我d fds 都係7 gp each 咋ma~.....................平成半ar

咁你 login 整比我丫!

好唔好?
回復 支持 反對

原帖由 於 9/12/2006 10:24 PM 發表

你d runecrafting 仲高過我. 我只係幫d 冇助如老鼠既friends
but如果我玩番既話, 都可能會考慮既..............

我唔會考魔鬼的引誇既.
我係唔會login ga

你自己整la~ 1 ess to 5or6 air rine~

Login 啦∼!

一陣唔會死∼!

一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!一個鐘丫∼半個鐘丫∼十五分鐘丫∼十分鐘丫∼5分鐘丫∼一分鐘丫∼半分鐘丫∼十五秒丫∼十秒丫∼五秒丫∼一秒丫!

睇下我個簽名圖幾形 = =v

又122又107!好似好勁!

其實我個 main 只係得44 =v=

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 10/12/2006 03:02 AM 發表
=______________________________="拎人地既-0-"MOZ好明顯唔係你啦xDD''

等我整哂ZEZIMA牙ULOVEME個D先xDDDDDD'' 我仲唔係全 RS 最勁果個 -0-"

我沒有一個 a/c 是自己的 = =v

要是真的要說一個的話................「Ff_S_Mouse」吧!

還用一件事!我沒有說那兩張圖是我吧!

旁邊有介紹的!

回復 支持 反對