打印 上一主題 下一主題
收起左側

=====================

Originally posted by [H]~DARK~ at 2006-9-20 17:01:

都係唔係好明你講咩.....save就該係save資料夾
如果你係想修改,但係搵唔到本記事本,307樓的第1,2步做左未?
不過魔介真係唔係好熟....講錯別罵

魔介作者的幽默真是令我吃驚-.-

事情是這樣的...

到了一間店子買東西...
想走時...發現沒門出- -
一鼓氣的用箭幹了兩個老闆
門子還不出來= =

最後用了5分鐘才得知離開按tab   囧"""""""""""
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~DARK~ at 2006-9-20 11:52:

冇錯,一定有得起城,但係你最少儲一萬,起城老頭先會加入你(當然你唔好給那mm砍死)
起城要花時間,升級都係,通常都2~3日(你可以問那老頭),而且一樣次次收你幾萬元.....
起好坐城就收稅吧(城愈升高級,收愈多,但係 ...

21npc要如何起城= =?
我連那個老頭也找不到...
回復 支持 反對

想不到windoe模式玩真是很小-.-..."
回復 支持 反對

想知21npc點可以研發到火槍  =口="
回復 支持 反對

最近發現了一個小型的mod  「Arena mini-mod」
是類似cs的樣子
但是可用槍的就只有鬥獸場中  囧"
在鬥獸場中會隨機得到槍...

最初玩時以為普遍戰鬥也有槍用
可惜沒有-_-
到了城外戰鬥時
電腦個個也提槍了  @@!
看到對岸數槍亂發...隊友幾乎被一槍一個-_-
但自己卻沒有槍(但是不知為什麼隊友有-_-)
打起上來真的有點那個
喜歡挑戰超高難道的朋友可以玩玩騎士對槍群敵人  囧"

mod link:
http://www.mbrepository.com/modu ... ?cid=10&lid=217

Description:
Small mod changing the arena into a gunfight with modern weapons.

- 4 pistols
- 2 shotguns
- 2 sub-machineguns
- 2 bulletproof vests
- 1 helmet

暫時有這幾種武器
但是機關槍我可真沒見過  囧"(sub-machineguns)

[ Last edited by §『風仁阮』§ on 2006-9-24 at 07:10 PM ]
回復 支持 反對