打印 上一主題 下一主題
收起左側

DrEaM Clan~~改為小型戰士公會 #845 開始係新貼

關閉 [複製鏈接]
大家好!我係H.K.P個Cpatain,想問下~~2006年5月13日,你地黎唔黎連隊?詳細睇番我既板既第15頁,唔該!
回復 支持 反對

Originally posted by [H]卍強強卍 at 2006-5-7 19:43:

連隊做麥??pk??我de clan 無pure ga bor(我個個好屎= =")

唔緊要既~~團結就是力量馬~~你冇聽過咩?考慮下啦^_^
回復 支持 反對

嘻嘻~做左咁耐朋友,都唔記得入你個會tin>.<,簡單介紹!
我acc Yoda,純戰士。之前我(72 lv)打敗過76 lv(Prince 既 Main acc)
我係jedi會有個職位:Yoda Master(Yoda大師)嘻嘻~~多謝!

英文名 : 阿Bon (新西名:Toni)(兩個叫法都ok的)
Runescape 名 : 0o Yoda o0(Master)
專長 : Warrior
居住地區 :黃大仙
品德評價( 1 - 5 ) : 過埋5了
msn : bonbon,999,999,2003,@,yahoo.,com.,hk
想加入的部門 : Jedi!!!(Warrior)

May the force be with you!

[ Last edited by Hk_Alexander on 2006-8-19 at 10:44 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by Prince` at 2006-8-19 23:13:
嘩 .. 好串 .. 咩叫打贏左我 .. 最尾既一HIT唔係你HIT架 -0- """

14一定唔係你HIT架 .. 搞錯-33333333333333-"""""

我地一戰仲未完架 .. 搵個時間黎多次 ~

唔係我hit=.=?明明睇住一下11,再14既=.=。
回復 支持 反對

哇!同你打真係勁好玩!最後都係1比1,打和。第一局輸左,條氣當然唔順,輸你4 hp=.=。第二局大勝,win你5個lobster。我本身想作碎你的,不過唔係幾識用,所以作到11即換番刀,最搞野就係第一局果陣,你再lag耐D真係會比我整死......感想報告完畢!多謝!

我果張影唔到,明明按左F 12=.=睇番都冇既=.=
回復 支持 反對

Originally posted by Prince` at 2006-8-21 13:46:
其實去到後尾你打唔到我係因為我仲有 10 PRAYER..

我用左 STEEL SKIN 仲有 + ATT 個招xDDD .. 所以你打唔到 ..

哈哈!Kevin,我下次同你打,o唔ok?
回復 支持 反對

Dream clan..依家搞成點...?
回復 支持 反對