打印 上一主題 下一主題
收起左側

DrEaM Clan~~改為小型戰士公會 #845 開始係新貼

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by maxmaxmaxma4 at 2006-6-20 21:49:
maxmaxmaxma4<THIS ACCOUNT HAVE BE HACK BY SOMEONE SO I WILL CHANGE TEAM TO BE CRAZY TEAM !!!
mY USER IS Anand286!!!

唔多明你講咩~member list要改的話,呢段時間未必改到,因為我都唔知起考試期間重會唔會online
回復 支持 反對

Originally posted by djboy at 2006-6-24 11:04:
我有 1K lobs 給公會...請 LEADER 連絡我.

可以分給去 PK TRIP 的會員.

條件一個:
每個領 lobs 的會員要講 "Djboy007 is very nice!"

PS: 強強唔同我道歉, 冇 ...

即是說:領lobs的人要說Djboy007 is very nice,kevin要道歉了才能領
回復 支持 反對

Originally posted by rockmanexe55 at 2006-6-25 22:00:
英文名 :  kevin wong
Runescape 名 : rockmanexe55
專長 : Warrior/Magic/Ranged/Otherfishing 57, cooking 49)and attack59,str 52...
國籍 : hk!!
combat:63
msn : [email]rockmansp2001@yahoo.com.hk[ ...

wealth唔夠人啊~入wealth team吧..^^"
回復 支持 反對

聽日就考完啦,有事搵我啦
MSN:STEEL_SYC@YAHOO.COM.HK
MEMBER LIST的問題找我吧~!!如轉隊那些問題
MEMBER LIST明天一定更新(如我能ONLINE的話)
回復 支持 反對

第二回拍賣~!!
拍賣品一:addy b-axe
無底價,3/6 0:00停止拍賣

請留聯絡方法
dream clan & hkp only

[ Last edited by [S]雪雕Steel on 2006-7-1 at 05:38 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by jackkit34 at 2006-7-2 11:28:

你地有冇聽我講????????(f27)(f27)(f27)

你起到講我懶得整的..=V="msn add我啦
回復 支持 反對

Originally posted by Krad at 2006-7-7 15:28:
英文名 :  krad
Runescape 名 : zentrix4
專長 : Warrior/Magic/Ranged/Other:cooking
國籍 : H.K.
品德評價( 1 - 5 ) : _____________
msn : aaronllh@hotamil.com
想加入的部門 : warrior ...

歡迎你的加入。
member list更新在#10
dream clan打算在星期六,日搞些event,不知大家有何提議,歡迎各位提出意見!!
回復 支持 反對

Originally posted by jackiema at 2006-7-14 12:09:
個 member list 冇我既... bao_42

麻煩你再次填一填表格@ @
你填完後更新member list,謝謝

說回clan event,pk有困難,大家的lvl相差太遠,
其他活動又怕你們說無聊,,
不如把以lvl分組,如60-70lvl一組,70-80lvl一組,80-90lvl一組,每組選出一位/多位隊長,由他們帶組員上wild
至於60lvl↓的,不要上wild算吧..你們是pure的食糧

[ Last edited by [S]雪雕Steel on 2006-7-14 at 03:45 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by Prince` at 2006-7-14 16:21:
STEEL乜你咁架-.-" 60LV以下果D .. 可以跟住 70LV到個D嘛 ..

最多咪去深D囉 .. 有乜理由咁樣姐 .. 對不對 -.-"

咁個CLAN 60以下就冇人JOIN啦-.-"

係可以跟,但係佢地好危險,若果真係要跟,佢地就要好小心
回復 支持 反對

Originally posted by Prince` at 2006-7-15 20:19:
睇到你張簽名有D傷心 -.-"

32COMBAT有 57MAGE - - .. 我成 40 至有 .. 不過我練左RANGE ..

留的
因為佢D ATT STR DEF HP都上唔到榜,所以當係1,當佢正係的MAGIC同埋PRAYER個陣咪得32COMBAT囉(sm9)
好似你咁講,我就真係勁囉bao_28

[ Last edited by [S]雪雕Steel on 2006-7-16 at 10:16 AM ]
回復 支持 反對