樂古Nakuz

標題: 【韓版】11月7日更新預告 Janus-1榴彈砲登場 新夜襲生存戰 [打印本頁]

作者: alvin9523849    時間: 1-11-2013 21:52
標題: 【韓版】11月7日更新預告 Janus-1榴彈砲登場 新夜襲生存戰

新夜襲生存戰地圖:[死亡合作社]
本地圖的生存戰將會更著重合作性
守護的避難所亦會有所不同
[attach]1032261[/attach]

[attach]1032896[/attach]
*地圖預覽韓方仍未更新

本次更新將會同時推出新夜襲生存戰地圖[死亡合作社]外
亦會新增[夜襲生存戰-團體賽]
[attach]1032895[/attach]
具體玩法未明

韓服官方宣佈,因新地圖出現問題,新夜襲生存戰地圖更新時間將會順延一週(11月14日)
Janus-1則不受影響

新武器:

Janus-1
[attach]1032643[/attach]
價格:9,800 NEXONCASH(永久)
販售日期:11月7日維護後至11月21日維護前
類型:手槍

特點:由神盾研究所研發的榴彈槍,裝備5發40毫米榴彈,當擊中敵人數次後就可啟動Janus系統。

新榮譽稱號:
最後的幸存者 -10點榮譽點
擅自拆除者 - 20點榮譽點
====================================================
以上是主要更新內容
由於伴隨的活動或與台服有異
所以不作翻譯.
作者: ZoMble乂幻月    時間: 1-11-2013 21:59
好似唔錯咁
希望個場係幾條友一齊守
而唔係呢家各有各玩啦
作者: alvin9523849    時間: 1-11-2013 22:13
回復 2# ZoMble乂幻月
如果整到間避難所可以起高幾層
幾個人守咁真係幾好玩~
作者: ZoMble乂幻月    時間: 1-11-2013 22:17
回復  ZoMble乂幻月
如果整到間避難所可以起高幾層
幾個人守咁真係幾好玩~ ...
alvin9523849 發表於 1-11-2013 10:13 PM

玩分組,4人一組,人數上限16人,分4隊咁玩
作者: raymond268    時間: 1-11-2013 23:50
呢個模式好玩呀
但隔咁耐先出一張新圖..
希望呢張圖耐玩性比較高
作者: w98f496d    時間: 2-11-2013 01:16
呢個場我都鍾意玩
作者: alvin9523849    時間: 2-11-2013 10:21
回復 5# raymond268
通常新圖配合活動出
活動完左之後,應該無人玩...
作者: tomy09    時間: 2-11-2013 13:05
獨自生存唔太好玩,我覺得唔應該係鬥快走,而係成班人一齊守到最後
作者: 血映雪    時間: 2-11-2013 14:15
夜襲生存戰是個不錯的模式, 理念特别, 經驗和遊戲幣又豐富...
可是目前的那唯一的地圖只適合自己一個玩, 可以刷刷經驗和遊戲幣...
一有街外人來了, 就難免會有屁孩兒, 一見有人快要升級到終極避難所就亂踢!
幸好有終極避難所的玩家受系統保護不能被踢走, 但也有屁孩兒被殺就踢人!

所以我希望這模式的玩法可以改變一下, 讓玩家可以合作, 以減低踢人的必要性!
作者: kk1166    時間: 3-11-2013 22:21
1個人守 可能會幾個組team圍1個
如果以隊制式黎玩(4人為一隊為單位,上限16人4隊)
都幾好玩
呢個模式衰在衰得1限圖
多d圖好好玩
其實呢個生存模式係幾好玩
我岩岩先玩完黎
作者: yinkamman    時間: 3-11-2013 22:43
1個人守 可能會幾個組team圍1個
如果以隊制式黎玩(4人為一隊為單位,上限16人4隊)
都幾好玩
呢個模式衰在衰 ...
kk1166 發表於 3-11-2013 22:21

其實我覺得4人8隊可能會更好玩
或者可能可以控制隊伍數量,最多8隊,最少兩隊
作者: yinkamman    時間: 3-11-2013 22:44
回復 1# alvin9523849

其實佢家下得一張圖我唔明點解唔將佢同即刻救援果個圖一齊入樂鬥
作者: chanko898    時間: 4-11-2013 20:04

呢個模式老實講我都覺得好好玩,起碼吾會好似災咁出屍系統化(好死板無乜生動),但係D彈應該可以再比多D,如果加埋間中一波屍出現既系統就無得頂
作者: 血映雪    時間: 4-11-2013 20:32
呢個模式老實講我都覺得好好玩,起碼吾會好似災咁出屍系統化(好死板無乜生動),但係D彈應該可以再比多D,如果 ...
chanko898 發表於 4-11-2013 20:04

朋友, 聊天室有個混帳版主發功, 帶些花生去吃吧...
作者: ZoMble乂幻月    時間: 4-11-2013 20:47
但係D彈應該可以再比多D
chanko898 發表於 4-11-2013 08:04 PM

我之前試過先買命金>買彈,再買貝西
    結果得到一把有120後備彈既貝西
作者: terryasdq    時間: 5-11-2013 18:56
janus系列出得咁密既....比著以前唔知最少1個月先出一把系列槍...
作者: kk1166    時間: 5-11-2013 19:33
其實我覺得4人8隊可能會更好玩
或者可能可以控制隊伍數量,最多8隊,最少兩隊 ...
yinkamman 發表於 3-11-2013 04:43

講就易啦你都要考慮下伺服器/低階電腦玩家既負荷問題

雖然我都想咁樣
作者: alvin9523849    時間: 5-11-2013 19:48
回復 16# terryasdq
以前災厄,命運之門果個時代
一把SK7都好值錢
但之後D槍愈出愈快,早期既Skull宜家基本唔會拿出黎用...
作者: 血映雪    時間: 5-11-2013 22:32
回復  terryasdq
以前災厄,命運之門果個時代
一把SK7都好值錢
但之後D槍愈出愈快,早期既Skull宜家基本唔會 ...
alvin9523849 發表於 5-11-2013 19:48

以前的命運金鑰的確很給力!
打殭屍槍槍都很疼, 玩災厄十多槍就能清掉一堆小殭屍, 而且打王也不差!
現在的命運金鑰就悲劇了, 打殭屍打王就像撓癢似的...

不過現在的貝西和大斧還好...
貝西依然在殭屍模式和大亂鬥中穩佔一席之地, 大斧則是刷任務的利器!
作者: lagho123    時間: 6-11-2013 17:29
新武有意買...好彩冇買到M79....估計到M79一樣..只係多左個Janus
作者: lawchunwing    時間: 6-11-2013 18:28
只是對新M79的所謂JANUS功能是什麼
作者: mickeymayu    時間: 6-11-2013 20:05
又係榴炮lol
作者: v1w1    時間: 6-11-2013 20:30
夜襲生存戰有更新?

希望有一定的改進,不要像老地圖,

不是玩自閉升級,

就是組團坑路人

尤其是後者引發不少爭議,更間接令CSO聲譽一蹶不起
作者: 1146446089    時間: 7-11-2013 20:34
M79 LOL
作者: 94581653    時間: 9-11-2013 20:21
死亡合作社.....walking deal map ?! -_-
作者: terryasdq    時間: 9-11-2013 23:20
夜襲生存戰既團體賽同災厄之章既概念唔係一樣咩= =我意思係合作新求存...
作者: alvin9523849    時間: 10-11-2013 09:51

回復 26# terryasdq
夜襲生存戰多左好多野升,例如:炮塔,防護牆等等
玩法應該同災厄有異~
作者: mickeymayu    時間: 10-11-2013 11:15
拎把新榴彈玩夜襲都好似唔錯bo
作者: of2jp3kb9    時間: 13-11-2013 19:39
我想睇下個新夜襲地圖既影片 但我YOUTUBE搵唔到 請問樓主可以貼一條嗎~?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2