樂古Nakuz

標題: AWP-Z/SKULL-8/粒子激光劍/破曉黎明試玩 另發現新代碼watercannon [打印本頁]

作者: HC_Leung    時間: 21-6-2013 10:05
標題: AWP-Z/SKULL-8/粒子激光劍/破曉黎明試玩 另發現新代碼watercannon

2個視頻就集合了
只有plasmagun有比較亮眼
AWP-ZSKULL-8粒子激光劍破曉黎明
傷害10030?43
命中10086?85
後座7077?81
連發2690?88
重量6776?71

另發現新代碼
00000105        0199B410        weapon_watercannon

**韓服改槍是很很很普通的事**
**更何況模型都已經放進去了**
http://player.youku.com/player.php/sid/XNTczMzM0NzYw/v.swf
http://player.youku.com/player.php/sid/XNTczMjM4Mzcy/v.swf

我明明要已經要退休的
好了, 真的是最後啦
作者: yoyo8013    時間: 21-6-2013 10:27
支Skull-8真係雙劍合壁=.=
作者: 傻乂小風    時間: 21-6-2013 10:41
睇完之後覺得 唔洗買了
比我想像中廢
作者: chanko898    時間: 21-6-2013 10:59
光劍同一刀一樣= =
作者: 倉井影    時間: 21-6-2013 11:35
回復 2# yoyo8013

"一般而言", 通常如果2樣功能 (刀+槍) 都有的話, 姐係2樣都不是太勁..
作者: hinXsiu    時間: 21-6-2013 12:55
支skull8輕左, 射速快左,原本既命金係好慢...
AWP-Z都係輕左, 似M24咁邊行邊射都準..
用激光劍不如用蛇刃或一刀斷X, 都係要兩下先死..
支plasmagun好似散彈既效果...
作者: kaka9911    時間: 21-6-2013 12:57
嘩,把激光劍好似星戰=.=
作者: 紅色;D    時間: 21-6-2013 13:02
作者: yoyo8013    時間: 21-6-2013 13:03
回復 5# 倉井影

唔太勁都可以用黎掛災霸同生化,指右鍵用巨斧殺屍..   本人覺得支新Skull -8右鍵多數轉成B模式斧頭殺屍~_~
作者: chiuandy123    時間: 21-6-2013 13:30
見倒把SK 8 我真係無言了
老老實實
我覺得cso出既槍真係越黎越不知所謂
作者: kaiziart    時間: 21-6-2013 18:02
見到把lightsaber成支螢光棒咁真係唔想買 -__-
作者: hungpaul01    時間: 21-6-2013 18:13
破曉黎明好似好勁下
作者: calvinngth    時間: 21-6-2013 18:24
三把槍都無咩興趣=.=
作者: 極限W天馬    時間: 21-6-2013 18:44
SK8等同輕化、射速快左SK7+SK9._.
講真把光束劍同一刀冇咩分別==
新科技槍既子彈射完散出黎既光粒子似乎帶有傷害?
作者: Charlie1012    時間: 21-6-2013 19:31
請問SK8右鍵能打多少M?
作者: lionpopeye    時間: 21-6-2013 22:37

AWP-Z同AWP冇咩吾同(特別系可以永久?)同平時把AWP一樣==都會買==不過==SK-8吾使搞我--

我信光劍同破_黎明系抽(姐系有錢玩的)
把破曉黎明系勁=-=一睇就知系賓果==又系有錢人先玩=-=米比我講中!!!第日出勁槍把野又放入
A,C果啲電子到比你抽!!!

作者: HC_Leung    時間: 22-6-2013 00:10
update代碼
really last
作者: abill04064    時間: 22-6-2013 00:46
把awp-z,成把好似m24咁
作者: Siu乂小聖    時間: 22-6-2013 00:55
...改樣版既用星星換番既M249...?
作者: 乂夕陽乂    時間: 22-6-2013 03:22
激光劍好勁咁
條友殺咁多BOT都冇扣過血
SK8都應該唔差  可以代替SK9 近戰可以用番B9/刁唔洗轉 不過打牆都應該唔會太勁 (用途:打命卡果類掛~)
BTW我諗攻擊唔會仲係好似SK7咁低掛 話曬都同SK7有很相距時間
作者: smionchiu    時間: 22-6-2013 10:39
watercannon
即係又出水砲?
作者: Zippow    時間: 22-6-2013 12:35
啲新槍真系不知所謂
作者: mickeymayu    時間: 22-6-2013 14:07
激光劍如果一刀打唔死人就唔好同我講係激光黎
唔該拎反上大陸叫佢唔好比d光管我~
作者: 血映雪    時間: 22-6-2013 16:47
破曉黎明系勁=-=一睇就知系賓果==又系有錢人先玩=-=米比我講中!!!第日出勁槍把野又放入
A,C果啲電子到比你抽!!!
lionpopeye 發表於 21-6-2013 22:37

這是一定的...
作者: mickeymayu    時間: 23-6-2013 04:14
回復 24# 血映雪

咪就係 ~
你係咪想cso 將d神槍好似xm8咁送比你咁好死a_a幻想好了^_^
作者: mickeymayu    時間: 23-6-2013 04:18
把光劍雪條棍黎嫁? 打人唔痛o既- -
仲有awp-z  好似skull 系列d野...
作者: 血映雪    時間: 23-6-2013 07:16
仲有awp-z  好似skull 系列d野...
mickeymayu 發表於 23-6-2013 04:18

不, 那應該是屬於新系列的...
持槍時連自己的手都變樣了!
作者: mickeymayu    時間: 23-6-2013 09:24
回復 27# 血映雪

唔知...
佢把槍好有  加勒比海盜feel...
作者: w2006alex    時間: 23-6-2013 10:51
聽說把awpZ有game模式限制, 令外把skull 8 除在比把命金少左Zoom 加陲, 玩遊擊應very gd。
不過點解樓主斷片條友冇加血, 又打不死?? =.=

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2