樂古Nakuz

標題: [原創小說•更新至 23# (第九章) ] 勇者傳說 [打印本頁]

作者: Abu    時間: 20-9-2008 17:32
作者: Abu    時間: 20-9-2008 17:38
作者: Abu    時間: 20-9-2008 17:49
作者: Abu    時間: 20-9-2008 18:04
作者: kit06    時間: 20-9-2008 19:33
一口氣看完了, 戰鬥得很激烈呢~
不錯啊 !! [[bao_42]]
作者: ~倭寇~    時間: 20-9-2008 21:09
...好係好, 我欣賞故事原創性.
作者: Abu    時間: 21-9-2008 00:04
作者: kit06    時間: 21-9-2008 10:51
打隻怪頭同豬目炎都描述得咁詳細,精彩
佩服啊 ~
作者: Abu    時間: 21-9-2008 12:41
作者: Abu    時間: 21-9-2008 23:35
作者: ~倭寇~    時間: 22-9-2008 14:54
作者有無筆名, 等我可以叫下你個筆名, 另外你可以記錄咁多數字, 我要比個服你.
作者: Abu    時間: 22-9-2008 19:23
作者: 954654    時間: 22-9-2008 19:38
標題: 回復 13# 的帖子
小洛兄
我叫阿炎
作者: Abu    時間: 22-9-2008 20:45
作者: Abu    時間: 22-9-2008 22:43
作者: ~倭寇~    時間: 23-9-2008 07:51
做作者一定要為讀者作出努力, 唔好令佢地失望, 我第一個支持小洛.

你個小說我諗到幾個名: [ 勇小說: 學院的興起] [ 新生的傳奇] [ 奮鬥吧, 勇的學生!] [ 小洛的勇小說: 怪魔要哭了] [ 怪魔還是下地獄: 勇學生的奮鬥史]

作者: Abu    時間: 23-9-2008 18:12
作者: ~倭寇~    時間: 2-10-2008 09:14
...你幾時再寫呀, 我唔見你文章, 好想有得睇, 另外你要破400點擊次數啊.[[m740]]
作者: Abu    時間: 2-10-2008 10:00
作者: Abu    時間: 2-10-2008 10:25
作者: ~倭寇~    時間: 6-10-2008 10:56
加油! 破1000. 你幾時再寫呀, 唔見你幾日.

作者: Abu    時間: 19-10-2008 00:28
作者: Abu    時間: 20-10-2008 23:22
作者: ~倭寇~    時間: 20-10-2008 23:26
= =咁快打到B3..
作者: Abu    時間: 20-10-2008 23:28
作者: ~倭寇~    時間: 20-10-2008 23:30
==咁屈, 我打怪都要有點對話串下怪魔先打, 費時D人睇到悶....
作者: Abu    時間: 20-10-2008 23:31
作者: Abu    時間: 21-10-2008 19:20
作者: ~倭寇~    時間: 25-10-2008 10:44
kit, 加佢分la, 起碼佢就快作完, 送佢一個大禮.
作者: Abu    時間: 25-10-2008 20:13
作者: ~倭寇~    時間: 27-10-2008 10:41
送你一首詩la.

[ 勇板唱 ]

勇板無生氣, 更吹落.

小洛失希望, 了心事.

但丁單打鬥, 怪魔眾.

火炎捲勇界, 熱高暈.

君不知天下讀者何其多, 流離勇板不復還.

君不見精華帖子罕又罕, 高亮變灰少有事.

勇板不成三知已, 小洛阿炎但丁.

杰陸看後嘆杯茶, 互相欣賞心已足.

了卻天下作者事, 勝得身前身後名.

作者: Abu    時間: 27-10-2008 18:45
作者: Abu    時間: 5-11-2008 12:19
作者: ~倭寇~    時間: 5-11-2008 12:55
...我新但丁送你臨別之詩= =...

[ 小說後感 ]

人為小說不為錢, 我為小說了心願.
小洛十章作道別, 我寫別詩說再見.
你我共事勇板傳, 十年難得作者緣.
杰陸自說人各志, 我說勇板兩人憐.
十年再見人不同, 願君心事早了完.
我不問小洛心情, 只說人有人前路.
阿炎看後勿哭流, 小洛自有定時侯.
杰陸欣賞我欣賞, 作者精神永流長.

作者: Abu    時間: 5-11-2008 20:57
作者: 勇乂罪    時間: 23-11-2008 23:58
好好笑睇到我...........哈哈哈

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2