樂古Nakuz

標題: 我岩岩打到隻章魚(寵物),少唔少有? [打印本頁]

作者: tommychowme    時間: 29-7-2008 02:00
標題: 我岩岩打到隻章魚(寵物),少唔少有?
我岩岩打到隻章魚(寵物),少唔少有?我依家隻戰馬21lv 力:19 敏:20 爆擊率:14% 天份:70
幻靈章魚:1lv 力:1 敏:31 爆擊率:10% 天份:73 升章魚好唔好?依家升會唔會太遲?= =
作者: 牛奶文    時間: 29-7-2008 02:52
wow
咁都比你打到
比我啦不如[[onion_60]]
作者: seamy    時間: 4-8-2008 05:40
我打到好多寵唔知市價,,,,,星星放幾錢?...幻虫放幾錢?...
可以請講埋其他.thx..
作者: 原田梨紗    時間: 4-8-2008 08:31
哇,樓主運氣很好喔。

我都很想要,嘻嘻……

希望我都可以咁好運氣~~[[tyjp-3-10]]
作者: tazho123    時間: 4-8-2008 09:37
我打到隻猩猩
天份有90=)
敏有60-70
作者: sam2611    時間: 4-8-2008 14:36
我打到三隻章魚   一隻星星   一隻X頭人    一條蟲    一隻狼    一隻四腳蛇  - -"................[[bao_35]] [[bao_35]]
作者: ktp21412    時間: 5-8-2008 10:47
章魚做斬妖任易打到乜咁啦= =
73天份< 唔算高
31敏< 都唔算高
拎佢去練精啦
作者: 殺他死    時間: 5-8-2008 18:08
原帖由 ↗Hang↙ 於 28-7-2008 22:03 發表
我同你講呀 戰馬係最沒用既寵物  我呢加有隻30lv星星  天份68  如果打到d仲好  但係1lv  我都會用

點解既?
=======================================
咁低天份冇咩用~
作者: 88kk    時間: 5-8-2008 19:48
我打到隻靈幻蟲人
96天份 囧
作者: afj9966    時間: 6-8-2008 09:38
d野係睇天分定係咩??
作者: 〥逆天`而行′    時間: 6-8-2008 10:08
標題: 回復 11# 的帖子
1.天份
2.寵物性格(有5種)
3.唔知, 我只睇上面兩樣
作者: 〝無言。無賢〞    時間: 6-8-2008 12:19
我都唔明點解d人會打到d咁高天份既-333-"
你果隻我覺得唔錯..
作者: seamy    時間: 7-8-2008 11:13
D寵多到我冇位-.-.....玩PK SER的又想要留名先....兩個位...先到先得遲下可能再送-.-
........你可講下你想要咩,我冇就是但比....
作者: harryluk    時間: 19-10-2008 18:36
我都打到隻99天分喇
岩岩打返黎
作者: qwzxas148    時間: 22-10-2008 04:39
標題: =,=我25兩買隻黑c返黎..一開開到99天份tim=,=!
=,=我25兩買隻黑c返黎..一開開到99天份tim=,=!
之後再買粒精元..變左100天份=,=
作者: 霍仔    時間: 24-10-2008 00:41
寵來講 用火爆型係唔錯ga選擇 雖然mo咩暴   但好在高攻
強包要9+23+35+50個 全100%加法
我隻銀刺蝟 1 lv 上晒5星力同3星敏 e家 230力 35敏了
不過我都係用佢加效果多 e家6樣有2樣2星加暴 1樣2星加暴傷 1樣2星加攻 1樣加血
同1樣加回血藥 未換佢
所以寵我都覺用o係效果型比較好d 毒龍更是
作者: lcman0602    時間: 24-10-2008 11:55
要寵最好就係買,係人地d商店一隻,一兩至5兩,我都開到90天黑羊
作者: ah誠乂    時間: 25-10-2008 09:34
章魚強野來的..
咁都俾你打到-0-
作者: 乂雪吹風    時間: 30-10-2008 17:54
唔少有=0="我之前一日開幾隻!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2