樂古Nakuz

標題: 我做錯了... [打印本頁]

作者: 小田×忠正    時間: 8-7-2008 00:45
標題: 我做錯了...
我做錯了...但這次的錯 我沒有後悔
因為我玩吞食天地有2old了 由中一開學玩到現在中二散學
因為我是朋友介紹我玩吞食的 當時我以為頻道是共通的 就為了方便 按到最底的台灣10頻[就我現在玩的頻]
但我沒有在去香港頻創號了 因為在10服 有了感情~
現在我在台灣頻 有了很大的聲望     
大家有時間 可以尼10頻 找我 小田×忠正
作者: 小田×忠正    時間: 8-7-2008 00:48
大家有咩係吞食做錯右很開心既野0.0不如分享下=_=
作者: 凍檸水OO    時間: 8-7-2008 14:40
請善用編輯功能。

你做錯既係無開香港ser ac嗎= ="!?
作者: 浪楓    時間: 9-7-2008 08:06
[[yoyo_220]] 應該是了,
我做錯了的是我一時睇漏眼然後靈扇爆了,現在只剩一堆渣@@"
[[yoyo_195]] 很不爽@@
作者: 小田×忠正    時間: 10-7-2008 07:26
係[[tk_27]]  我一開始玩了幾個月就想轉香港服了 但在台灣10 認識左一堆朋友-_-就冇轉服了[[tk_33]]
作者: 浪楓    時間: 10-7-2008 08:18
係lo,一係果到有左fd就好難轉到ser
之前我都想轉去d新ser到,但係因為係舊果個ser到有fd所以先留左係到[[yoyo_129]]
作者: 小田×忠正    時間: 10-7-2008 12:22
係牙。。。 我好同意你o既[[tk_03]] 港法
因為認識左落尼 會有d感情阿麻
作者: 凍檸水OO    時間: 10-7-2008 12:27
係台灣ser睇唔睇得明佢地d台灣字
作者: 小田×忠正    時間: 10-7-2008 12:41
色睇會小小-___-同會打dd 好像 ˊˇˋ  -ㄇ-  呢d 哈哈[[tk_18]] [[tk_18]]
作者: 凍檸水OO    時間: 10-7-2008 12:51
買賣會唔會有障礙-.-
作者: 小田×忠正    時間: 10-7-2008 18:44
唔會阿 我會港小小台話--只係有時買賣ac會....有d問題[[tk_14]]
好像台人如果賣2轉個D會用8591←台灣o既交易網
幾麻煩 我刀想 香港有個類似o既網
因為8591唔係賣台幣的是賣8591幣[[台人叫T幣]]
之後D  8591幣 右可以收買其他game既ac game錢 仲可以收堆--點數卡--"
交易個陣 一定有網路警察[[[只係1個--部門]] 如果出現騙子 會馬上查出地址去拉人
--"因為...成日上去睇--........
作者: 浪楓    時間: 11-7-2008 07:06
原來台灣有d咁既野,又幾好WO,我果個ser超多昆人既人= ="~
搞到我對交易無咩信心[[yoyo_143]]
作者: 凍檸水OO    時間: 11-7-2008 10:04
個網都幾複雜 [[yoyo_173]]
作者: 浪楓    時間: 11-7-2008 11:50
不過聽落應該幾安全,起馬唔會一去無回,= ="
作者: 凍檸水OO    時間: 11-7-2008 11:53
我覺得我係吞食最錯係拎轉生孫仲同人團P
作者: 浪楓    時間: 11-7-2008 11:56
咁堅!_!
轉左孫仲有咩招@.@
不過講起團p有d野好奇怪,一個人按撮都會自己幫你編隊的a_a
作者: 凍檸水OO    時間: 11-7-2008 11:57
同未轉一樣
不過件衫變左紅色(無記錯既話)
作者: 浪楓    時間: 11-7-2008 12:42
唔知點解d寵轉左d技同未轉一樣-3-
[[yoyo_154]] 網虫真夠屈= =咁姐係浪費左一塊金鎖@@
作者: 凍檸水OO    時間: 11-7-2008 12:43
趙雲金鎖係收費都一堆係地下喇-.-
孫仲金鎖算得係咩-.-
作者: peterwong1994    時間: 11-7-2008 12:59
原帖由 凍檸水OO 於 11-7-2008 12:43 發表
趙雲金鎖係收費都一堆係地下喇-.-
孫仲金鎖算得係咩-.-

免費ser的曹操金是十分貴的
不過在收費ser問人拿就有了wwwww

ps.我做最錯的事是把甘興霸放在寵上練功,之後爆掉
作者: 浪楓    時間: 12-7-2008 08:33
原帖由 peterwong1994 於 11-7-2008 12:59 發表

免費ser的曹操金是十分貴的
不過在收費ser問人拿就有了wwwww

ps.我做最錯的事是把甘興霸放在寵上練功,之後爆掉

如果果把武器可以交易都無咁傷既,可以刷多把嘛A_A
作者: 凍檸水OO    時間: 12-7-2008 10:21
最近咁多人通知我爆左eq~~~~ #_#
作者: peterwong1994    時間: 12-7-2008 13:59
原帖由 浪楓 於 12-7-2008 08:33 發表

如果果把武器可以交易都無咁傷既,可以刷多把嘛A_A

甘興霸是可以交易的
刷甘刀是十分麻煩的,我也試過刷6個ac,全都不中甘刀orz
作者: 浪楓    時間: 12-7-2008 21:23
又是呵,忘記了網虫的設定,出好野的機率十分低呢=3=

原帖由 凍檸水OO 於 12-7-2008 10:21 發表
最近咁多人通知我爆左eq~~~~ #_#

s那麼你要識做呢[[yoyo_111]]

作者: 凍檸水OO    時間: 13-7-2008 12:22
唉 我比人爆ac了(惡搞

無錢比你地買eq
作者: 浪楓    時間: 13-7-2008 20:16
咁慘[[yoyo_203]]
咁我地要搞番個慈善活動搵人接濟下我地@﹏@
作者: 凍檸水OO    時間: 14-7-2008 09:59
一個星期無升lv
我做錯了...
作者: 浪楓    時間: 14-7-2008 11:16
沒差吧a_a,除非傑你食左一week精靈但無升lv吧[[yoyo_053]]
作者: 小田×忠正    時間: 14-7-2008 17:55
無聊一問-_-[[tk_03]]
作者: 小田×忠正    時間: 14-7-2008 17:58
無聊一問-_- 請問有冇人得閒尼下10ser 吹下水..[[tk_16]]
作者: 凍檸水OO    時間: 14-7-2008 22:34
你認為呢度有無人玩台灣serhaha!![[yoyo_120]]

ps. 死仔 唔好成日連post-_-!!
作者: wing穎    時間: 15-7-2008 01:10
台灣ser同香港ser有咩分別??
之前都玩佐香港ser2年幾..仲識佐好多同團fd..
不過一出免費ser..個個都冇玩lu...
我依家同個團長仲有聯絡..
作者: 凍檸水OO    時間: 15-7-2008 10:11
台灣ser比台灣人玩
香港ser比香港人玩
[[yoyo_159]]
作者: 小田×忠正    時間: 15-7-2008 14:30
原帖由 凍檸水OO 於 15-7-2008 10:11 發表
台灣ser比台灣人玩
香港ser比香港人玩
[[yoyo_159]]

唔一定o既 咁有D大馬人同澳門人有係10ser 咁佢地唔玩台灣頻  唔通網龍咁好死 開個大馬ser 同澳門ser嗎 [[tk_18]]
作者: 『天秤︴無名﹃    時間: 15-7-2008 15:31
hk ser都有 大馬人架
個台ser主要係比台灣人玩架姐 但係hk人都可以去玩
hk ser都係一樣 睇你鐘意係咩ser玩呢隻game架姐
作者: 凍檸水OO    時間: 15-7-2008 16:58
大馬人係咩人黎!![[yoyo_149]]
作者: 小田×忠正    時間: 15-7-2008 17:22
原帖由 凍檸水OO 於 15-7-2008 16:58 發表
大馬人係咩人黎!![[yoyo_149]]

大馬=馬來西亞    上幾期 ㄒ甲無敵獎門人 有去大馬阿--米右係..馬來西亞@@"[[tk_06]]
作者: 凍檸水OO    時間: 15-7-2008 17:52
-.- 點解唔叫馬來人 叫大馬[[yoyo_157]]
作者: 小田×忠正    時間: 15-7-2008 17:57
我唔豬阿=口= D人咁叫 我米跟住叫囉[[tk_02]] [[tk_02]] [[tk_02]]
作者: 小田×忠正    時間: 15-7-2008 17:59
檸水大哥-_-" 可唔可以比下你個高貴滴MSN比我- -"[[tk_06]]
作者: wing穎    時間: 15-7-2008 18:57
原帖由 凍檸水OO 於 15-7-2008 17:52 發表
-.- 點解唔叫馬來人 叫大馬[[yoyo_157]]

係yahoo知識搵到的

''大馬''指的是1963年所組成的馬來西亞聯邦;由於它與1957年11州所組成的馬來亞聯邦不同, 已加入了3位新成員,包括沙巴Sabah州、沙撈越Sarawak州、新加坡Singapore州(1965年獨立),總共14個州.由於新的聯邦比舊的馬來亞聯邦為大,而當時的傳媒又習慣稱原來的11州為''馬來亞'',為了區分''新馬來西亞''(''大馬'')及''舊馬來亞'',故把更大的馬來西亞稱為''大馬''
作者: 凍檸水OO    時間: 15-7-2008 19:35
死仔 又連post[[yoyo_141]]
kitkit_3@hotmail.com

@@"大馬!
作者: wing穎    時間: 15-7-2008 20:27
原來我都冇你msn架..哈
作者: 凍檸水OO    時間: 15-7-2008 20:45
依家咪有囉[[yoyo_156]]
作者: wing穎    時間: 15-7-2008 20:51
我msn傻佐...用唔到...[[m97]]
遲d先add你啦
作者: 凍檸水OO    時間: 15-7-2008 20:52
[[yoyo_154]]  MSN發生疫症
作者: wing穎    時間: 15-7-2008 21:32
唉...都唔知咩事...
一開就自動登出..[[m55]] [[m55]]
作者: 凍檸水OO    時間: 15-7-2008 21:37
[[yoyo_128]] 又係d可惡既msn病毒
作者: wing穎    時間: 15-7-2008 21:47
我msn冇開過人地sd黎d野架...
作者: 凍檸水OO    時間: 15-7-2008 22:20
[[yoyo_128]] 估計錯誤
作者: wing穎    時間: 15-7-2008 22:48
試過中招[[m532]] [[m532]]
唔敢再開佢地sd比我d野
作者: 凍檸水OO    時間: 16-7-2008 12:20
[[yoyo_165]] 我醒目
九唔搭八既野唔會收[[yoyo_162]]
作者: wing穎    時間: 16-7-2008 13:23
我都唔知比佢"線"佐我[[m100]]
以後都唔敢再開丫
作者: 凍檸水OO    時間: 16-7-2008 13:32
其實佢都唔想
個毒會自己sd~_~

作者: wing穎    時間: 16-7-2008 13:51
晏D會多D人掛[[m125]]
作者: 凍檸水OO    時間: 16-7-2008 13:59
唔差左多埋你一個喇[[yoyo_163]]
作者: wing穎    時間: 16-7-2008 15:04
我都咁耐冇玩啦...
唔玩喇...[[m423]]
作者: 凍檸水OO    時間: 17-7-2008 00:11
[[yoyo_140]] 玩左會有聖誕馬騮送禮物比你
作者: 『天秤︴無名﹃    時間: 17-7-2008 00:17
[[onion_20]] 傑 我租ac比你la 2個ac比你自己拎黎升 1個月1張百5點算
作者: 凍檸水OO    時間: 17-7-2008 00:20
百五點太貴

我諗一個月收我1000吞幣會好d[[yoyo_165]]
作者: wing穎    時間: 17-7-2008 00:33
原帖由 凍檸水OO 於 17-7-2008 00:11 發表
[[yoyo_140]] 玩左會有聖誕馬騮送禮物比你

下咩黎架-口-[[m65]] [[m65]]
作者: 凍檸水OO    時間: 22-7-2008 00:35
咪就係網龍聖誕節既活動~_~"
作者: wing穎    時間: 22-7-2008 10:48
原帖由 凍檸水OO 於 22-7-2008 00:35 發表
咪就係網龍聖誕節既活動~_~"

聖誕節活動[[m101]]
作者: 90012123    時間: 31-7-2008 23:23
[[tk_08]] 台文?!我都算勁既=]有無人識番翼依句{ㄋ在淦殺小}
XDXD
作者: 凍檸水OO    時間: 1-8-2008 00:47
完全唔明你講咩-.-(指果句野)
作者: 90012123    時間: 1-8-2008 12:21
ㄋ[你]在[在]淦[幹]殺小[什麼]@v@[[tk_06]]
作者: 凍檸水OO    時間: 1-8-2008 22:39
-.- 殺小=什麼 好搞野-.-
作者: 威仔^^    時間: 20-8-2008 09:04
我都係玩台灣SER啦- -玩得多就識得多-- 我1年就睇得到明全部字囉- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2