打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 韓板轉職lv提高,台終於出瑪琳2轉啦,好爽,出卡片,制作系統

明顯gc抄緊els...
什麼希有...紫色白色
完全同els既裝一樣

能力值都可以以千計...
摔一下都瓜...有咩好玩orz
玩els好了...最小不會因為lv差太多而屈裝
回復 支持 反對

以前係艾爾抄gc定我地抄佢技樹都好
呢次明抄野啦,改咁高攻把鬼
d血又唔會平均,打亂入同裝血多都win

e+摔2下差不多死,而高lv摔左岩岩好差小小血,咁你就比佢打死左
有技術係好,但高lv血多,技術要好多d先有用,唔係點裝數值弱左但有加屬性
回血爆擊率技攻防,加埋稱號,重唔夠勁,gc幾時有爆擊????????裝飾e+改弱哂,真係得個睇字
gp裝比之前果d開相既裝重勁,e+打到藍裝,都係以前果d,但就有隨機屬性同埋又勁d,咩都要再打多次
裝勁十倍,差1千攻姐係1百攻咁上下,5十幾lv同3十幾lv,5十幾摔一下差5多秒
3十幾高攻高防過5十幾果個摔完先扣一半唔到,差千幾攻防,比以前lv差愈黎愈明顯,用唔用裝都冇所謂
時間2010/4/21 下午 11:14:02
標題4/22(四)08:30~10:30臨時維護公告

各位熱愛3小俠的玩家們您好:  針對這次Season3大改版後造成的一些狀況,小莓與營運團隊很感激這2天,玩家們給與營運團隊的打氣與鼓勵。給大家添麻煩了,接下來為了在不影響玩家遊戲的情況下,修復遊戲內商城問題,將在離峰時間,明天4/22(四)上午08:30~10:30關機進行臨時維護。

玩家反應的[GC標誌][GC super 標誌]數值低落問題,以及4/20當天未能完成出席點名問題,將會在下週二例行維護時,一並處理並調整回正常的數值。給與玩家的補償措施,也會在明天公佈。 造成不便,請玩家們見諒。
                                                       By  3小服務團  特派員-小莓

商城賣點數野冇得買,出左屬性之後d野得個睇字,重未搞得惦,666點既神裝飾終於改番勁

d任務改細哂,e+變到得半島,唔係大6了,65新任,入房d任務唔同歌都會改,重會計人數,太多人入唔到

打任務不會回血,d血量比pk多,d怪會跌好多錢,背包滿左汁野都冇用,只可以汁錢
打怪有分物攻同魔攻,過圖唔使等比之前好,邊個打怪多d就吸到多d經
最後計分唔同以前,有寶相開,唔使掉出黎,愈黎愈似某game

遠征同任務唔同,d怪會因為你裝勁而變勁,不過2千幾攻,打隻怪用鎖電一下都冇一半血,只係要小心唔好比佢打中,因為你血得1/ 3,分開做3條命
王死果陣會近鏡同檬左

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

lv方面既限制愈來愈大
以後玩小劍c+都要限lv了=[
pvp最大改變就係lv既能力._.
回復 支持 反對

變到咁,,,
都o左,,,
回復 支持 反對

真係無眼睇...
我驚玩唔夠一陣s3就會轉game= =
回復 支持 反對

對gc越黎越淡
最後開箱激似sd
回復 支持 反對

lv方面既限制愈來愈大
以後玩小劍c+都要限lv了=[
pvp最大改變就係lv既能力._. ...
adam444555 發表於 22-4-2010 17:30

根本kog就係想els同gc盡量一體化
設定程式同概念果度又可以慳d力

不過只要佢唔好攪到gc既pvp就ok ...
雙重同步錯誤 發表於 22-4-2010 12:12

同還同,使5使咁搞呀,e+雖然gc重未3d,但有圖片加強,e+勁似3d,假3d,扢極都冇心搞3d,e+整咁多野都冇用,哂氣,重搞到好lag,可能我樹廢,gc既3d重lag過艾爾,但又唔係真係3d,只係d圖係咁改改改

pvp,愈高lv數值愈強,摔人高lv愈痛,裝備雖然勁左,但係都補唔番lv差距
我以前玩台都80%以上,e+咁真係好驚高lv,有技術打75lv都唔係易事
不過%跌咪跌囉,起碼輸幾千場先跌番落50%,冇所謂啦,我咩都唔禁,你用弓我用弓,你唔同我咪唔同囉,又唔怕比人屈,係d人怕姐,我又玩道具戰,就算快d死,汁左道具都可以保下命,呢排又凍左,我呢度又大風,又lag,手震震亂咁打算啦,反正都睇唔清楚,以前玩台都有小小lag,e+直情lag凸,神閃一堆,人地見到我又神閃,入game成日都有機會彈番出去,之前報名比賽都唔知點算,lag汁雞就好d

e+人既生命高左,打任務冇得回血但可以用十個物品同b,姐係d野本身冇用e+終於用到了,用rp買藥水,我有5萬幾rp

e+人人都a+,就算改好,高lv都太勁,所以限lv就一定,裝可以唔使,同lv裝勁咪比佢勁囉
打遠征同對戰,生命係有3條,所以係1/3,比任務既血小1/3,真係高lv 2千幾血,都得番幾百一條命,比s1s2係會小左既一定,秒人好鬼易,玩亂入生死最好,打2打又秒一個,又唔計戰唔使驚

d任務人物圖改左

回復 支持 反對

對gc越黎越淡
最後開箱激似sd
S!u絕淚 發表於 22-4-2010 19:23

i agree with u

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
harumi7890 -2 5字

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽