打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 六月更新意見收集站

關閉 [複製鏈接]
出m神高風雲再起or無正or突自圖都ok 另外須佐都無料--
回復 支持 反對

首先
希望GAMEONE減慢出新S機的速度
先把只有M圖或只在幸扭出過的S機G圖推出

第二
6月既然將會推出墮天使和須佐之男設計圖
那更應該一併把A先驅式(武士道專用機)的一連串任務
和AS阿修羅設計圖推出

第三
SS突擊自由的設計圖
不論M圖、G圖還是先再放在幸扭
希望能盡快推出

第四
希望以後的日子能多舉辦多些活動

以上。
回復 支持 反對

首先
希望GAMEONE減慢出新S機的速度
先把只有M圖或只在幸扭出過的S機G圖推出

第二
6月既然將會推出墮天使 ...
AtroCity 發表於 10-6-2011 15:57

多d活動都係雙經,冇新意~.~

回復 支持 反對

更新?我話更舊就真呀!永久SS NU圖?雙幣制SS NU圖?去哂邊?我呸!
回復 支持 反對

收皮啦GAMEONE
比意見你都廢既,你有聽咩?
淨係識整d垃圾出黎
回復 支持 反對

GM真係會睇呢個Post?? 上次都話睇個Post 叫nakuz會員留言 話會依照大家既留言更新 到左最後既更新咪又係有 ...
kiraericd 發表於 10-6-2011 15:18

並唔係依照大家所有既留言去更新
主要目的係收取大家對更新既意見
例如上次既防爆優惠包同扭蛋幣優惠包
應該就係收集意見後得出既產物
回復 支持 反對

再一次推出消費2型R/馬專高達/真紅閃電[價格降低至20000M](俺到現在也沒有=(  )
回復 支持 反對

收皮啦GAMEONE
比意見你都廢既,你有聽咩?
淨係識整d垃圾出黎
cheukfai11 發表於 10-6-2011 16:07

請注意用詞
回復 支持 反對

好似以前咁每個月出返G幣同M幣~S機設計圖
同埋最好出SS機設計圖啦...兩周年啦
點解可以一張SS機設計圖都冇
放突擊自由同無限正義出黎就算係M幣圖都大把人買
可唔可以出兩部扭蛋機呀??話哂都兩周年啦!!!
搵次出多幾部機唔洗死呀??????最好出三部扭蛋機啦
咁就會好多人玩返~因為有新機玩丫ma
玩黎玩去都係果d機好快會冇人玩
仲有一個老手最中意既場~獨眼巨人!!!!!!
希望E張圖可以出返死亡~同埋每個月都要出新地圖玩
回復 支持 反對

墮天x1熾天突自
反對ss圖下架
明明話左正式推出
你咁姐係反口wo
最強的新手 發表於 10-6-2011 13:57

死都唔出SS圖...唉
愈來愈少人玩港服
甘樣做生意,點留住玩家呢
紅蓮乂螺巖 發表於 10-6-2011 11:53

說什麼"正式推出"重Nu, 一個月後又是這樣...
它收起來又不是賺得了錢... 真不明白marketing的人在想什麼... ...
jscn 發表於 10-6-2011 11:58

3香
強烈反對唔出SS機G圖

-------------------------------------------

搶香失敗.
miceho97 發表於 10-6-2011 12:43

突自圖啦~唔出呢個對好多人黎講更新d咩都係廢既xd
kosy 發表於 10-6-2011 12:51

雖然詳細資料仍未公布
但係毫無疑問今次更新將再一次令玩家失望
以上乃是本論壇中部分玩家的留言
也許未能代表全部玩家的意見
但訴息亦十分明確
就是玩家們對SS機設計圖仍有不少期望
但明顯地,今次更新再次傷害玩家對Gameone的信心
繼上一次更新gameone表示會推出SS nu高達G幣及M幣設計圖但結果最終食言
gameone代理的信譽可說是直插谷底

再者
貴公司對SDGO的認知亦受不少玩家質疑
就以今次推出須佐之男設計圖為例
該機體所需要之材料機體(BR ahead及gn-XIII)只能在54號扭蛋機中抽到
而以過往貴公司的做法推斷六月份更新將無法趕及推出54號扭蛋機
故不少玩家均認為在是次更新中推出須佐之男設計圖實屬荒誕無稽
即使購入設計圖亦會得物無所用

所以,本人以及大部分玩家都認為應以其他S機或SS機設計圖取代須佐之男設計圖
而本人認為若以推出時間及玩家其望作考慮
nu HWS G幣設計圖實為最適合之選

若然貴公司真正尊重玩家意見
就請貴公司收回將SS機設計圖下架的決定
並盡快推出SS機的G幣設計圖
將SS設計圖從商城中將消除意味著貴公司損失一個商機
身為職業人士的你不會不明白當中的道理吧?

身為SDGO玩家
支持SDGO實為應份
但作為一個精明玩家
終有一日都會脫離GAMEONE代理的SDGO
改為花時間做其他有意義的事
回復 支持 反對