打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香港《勁舞團》小喇叭炸頻公告

原帖由 思=] 於 21-7-2008 17:24 發表

嗯- .-我狂係到f!囉= =;
有次中左- .-彈q左;
真係唔洗玩- .-

我想知!v!
你唔會唔話我知嫁可/.\

我今日on左1次就彈左-_-

e+都唔想on住-333333-

尋晚同今日晏晝炸到-______-''''''

其實你記住我樂古個名[同勁舞名差唔多];

有機會係情頻會撞到xp
回復 支持 反對

嗯,,希望唔好彈走我間001-.-+
係-_-gm 做既係為勁舞好;呢一點唔洗否定=_=
回復 支持 反對

原帖由 [Baka;]★y0` 於 21-7-2008 17:28 發表

我今日on左1次就彈左-_-

e+都唔想on住-333333-

尋晚同今日晏晝炸到-______-''''''

其實你記住我樂古個名[同勁舞名差唔多];

有機會係情頻會撞到xp

尋日炸到我都唔想0n勁舞-_-;
我情三人來0.0;
多多指教x]
回復 支持 反對

咋日 組織的逼難隊 周圍走難
好正
回復 支持 反對

原帖由 - Siu20v0`=D 於 21-7-2008 17:27 發表

勁舞咁多人玩 有做過就實有人睇到既=_= 都係果句啦   若要人不知 除非已莫為
d人都係出於好意幫fd 唔想佢比人封  不過幫都唔係咁樣幫法=_=...
解唔解釋清楚都好啦 GM都會封 問題係會係勁舞個名臭又係一個問題. ...

我都好認同你呢句->若要人不知 除非已莫為

我都知佢地d fd想幫新手;

但唔認有做過唔緊要;都唔好倒轉頭講到人地老屈

e+可以話係水落石出;唔洗你話我我話你;

希望真係告1段落=.=唔想玩勁舞玩都咁無癮;
回復 支持 反對

原帖由 aitken3893 於 21-7-2008 17:32 發表
咋日 組織的逼難隊 周圍走難
好正

朋友你up乜=_=  我成日都唔上勁舞 我唔知你講緊乜野-.- ..
回復 支持 反對

原帖由 思=] 於 21-7-2008 17:29 發表
嗯,,希望唔好彈走我間001-.-+
係-_-gm 做既係為勁舞好;呢一點唔洗否定=_=

今次搞到咁大;gm做返d野

起碼唔洗俾人話唔做野-,-

最好搞掂埋外掛個d @_@
回復 支持 反對

原帖由 - Siu20v0`=D 於 21-7-2008 17:36 發表

朋友你up乜=_=  我成日都唔上勁舞 我唔知你講緊乜野-.- ..

我知佢講乜;尋日炸頻個陣好多人周圍走;避彈xp
回復 支持 反對

原帖由 [Baka;]★y0` 於 21-7-2008 17:34 發表

我都好認同你呢句->若要人不知 除非已莫為

我都知佢地d fd想幫新手;

但唔認有做過唔緊要;都唔好倒轉頭講到人地老屈

e+可以話係水落石出;唔洗你話我我話你;

希望真係告1段落=.=唔想玩勁舞玩都咁無癮 ...

對住呢d人唔粗俗d都唔得 講道理都冇用 佢1句[收皮]你真係收得皮 (因為其實都唔關你事-,-)
幫fd係咁幫架咩? 係幫fd就叫佢咪做d唔應該做既野.
唔認咪算 由佢囉~_~反正有證據GM都會封 GM又唔係傻既
而家都唔洗嘈啦=_= d人擔保完人又唔見左*0*
玩勁舞真係玩到好無癮..  我幾日冇online又唔知做乜野無啦啦on唔到
真係 心up呀~~~~~~~~~

講講下岩岩見到癲小影個post 真係見到都火爆-.-
都唔知咩野態度同人講野 明明係錯都仲要講到自己冇錯咁
做人根本冇返d禮貌 真係同呢d人講野講黎都晒氣 抵佢比gm封=_=
回復 支持 反對

原帖由 [Baka;]★y0` 於 21-7-2008 17:38 發表

我知佢講乜;尋日炸頻個陣好多人周圍走;避彈xp

哈哈哈, 好彩冇上勁舞  如果唔係我部機會跪低講拜拜
回復 支持 反對