打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新團事宜

關閉 [複製鏈接]
原帖由 SEXMyLam 於 11-1-2008 19:09 發表

你咁叻~又高層~又出名~又唔會得把口~不如咁丫

你自己開個團~做到勁過我地3兄弟開既SEX咪得囉~

我又想睇下你唔會得把口又攪到咩成績出黎啦~

好心你啦~做高層就做啦~我地各"團長"既開會內容係乜你好清楚咩? ...

你地sex團戰 全部都係你3個自己打?! 唔好玩我啦@@
我冇話自己勁喎 你邊忽睇到? 唔通屎忽?a__a  
仲有 你開po開清楚d 你話各團長 有無話指明乜野團? 我而家係綠帽團長 唔信? 去看吧 (笑了)

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
[H]KA-YU -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 丫文-_- 於 12-1-2008 18:26 發表

真一 綠帽 閃爍 已經自己開左團 你地自己慢慢搞
sex 3兄弟 好猛? 不感覺喔 @@ 真不明為何有人當距地神咁拜

做咩避開晒 我地 3兄弟D 回復呀 ...;P  唔敢面對我地打既野..哈哈^O^ 勁人!!果然係高層..

有D自知之明..識得分 咩叫 冇能力回...閃開晒我地D野XD...哈哈"

你搵下人拜你啦/_\" 可惜你咁廢..冇人會拜..... 你有綠帽所謂既高層做 唔多唔小 都係因為我咋 傻仔 :lol

面係人俾 知嗎..傻仔!!!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]KA-YU -5 注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 丫文-_- 於 12-1-2008 18:29 發表

仲有 你開po開清楚d 你話各團長 有無話指明乜野團? 我而家係綠帽團長 唔信? 去看吧 (笑了)

哦..當然 係個會長有返D料 先會有人入會咖啦^^ 點解D人 入SEX 唔入你個綠帽呢..呵呵呵"

..!! 綠帽會長..勁呀!!! 唔怪得你地綠帽 閃左唔知去邊啦...頭兩版 好似冇你地個名 ;P

生哥帶咪幾好囉..你一帶就 降到唔知去邊..;P

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
[H]KA-YU -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 丫文-_- 於 12-1-2008 18:29 發表

唉~你夠膽講自己勁先算啦~用腦諗下野啦~係新手心目中你就係神~係我地眼~哂氣啦你~團長~

綠帽有你英明領導之下~唔怪得 成績咁好啦~e+去到第幾板呀?掉出100百名以外未?

仲有呀~你唔好以為自己真係咁叻仔先得咖~得把口~又唔見你攪到咩叻野出黎~

你咁叻仔~又唔見你講野有力一點點~俾面先叫你地綠帽4大團之一咋~

細佬~你都係著我地舊鞋咋~你估你好叻呀?你e+係第幾手呀?第3?第4?

人地唔要既野你就要~當寶~你咁叻~開個團黎同我地玩囉~

你又有邊隻眼見到我地3個人打戰績返黎?我地有人撐好過你條蛋散冇人撐丫~

我地衰旅地都有班老手撐下~你呢?搵條毛穿鼻都冇人俾你呀~怕痛唔拔啦~

只係識得唱反調~咩呀?靠串我地上位呀?你得唔得先?我又真係唔覺得你係新手堆中講你咁勁囉~

唔好以為自己做左我地唔要既團的團長就以為自己勁啦~你係叻既~接手之後成績掉到唔見左影就知你

領導有方啦~傻豬;P

丫~仲有一樣野~點解你綠帽咁多高手過哂黎既?係咪你太勁既關係?

用腦啦~自己會員都留唔到~睇下你領導幾很有方~綠帽有你~全fs既 no.1呀;P

回復 支持 反對

綠帽團長~~你在那裡???  又潛水 等 24小時後先回 ;P  

你係咪搵緊你既智囊團 教你點答呀..哈哈..你D效率好快...

唔怪得咯..俾你領導住既團..排名咁前
回復 支持 反對

仔仔  唔好再搞 事  la ..... 多一事不如小一事
回復 支持 反對

喂喂..綠帽團長 有樣野呢..我想講成年咖啦 ;P  之前我仲係綠帽攪手果陣呢..

你地綠帽名單 有我地 sex 3兄弟 我冇所謂既...點解咁多個月之後 我睇你地 2千fun

會員名單 仲有我地咖...點攪呀..綠帽我玩到悶 唔要..俾左你地攪咖啦wo..依家你仲唔刪左

佢?..會長呀會長..你有咩區心啊
回復 支持 反對

係囉~聽下風哥哥講~唔好出黎攪事啦~

你諗下自己點樣攪好自己先啦~

仲有呀~綠帽團長~你個收人post到呀~

仲乜仲有我幾兄弟個名係到咖?我地已經唔要綠帽呢個團好耐咖啦~

係咪用我地名做生招牌呀?已經好多個月都未刪我地名~

快d做野啦~碌木咁~串又唔叻~領導又唔惦~你有咩係得咖~

俾人串你就真係勁到飛天勒~綠帽一開果時咁hit~

都係我地3兄弟咋~你估你條蛋散領導勁呀?

我地得把口之嘛~但我地3兄弟號召力一定俾你呢件垃圾蛋散勁囉~

你係勁既~用point黎串返我地~咪是但自己係到笑兩句就以為嬴左~

掘我地弱點出黎串~唔好成個小朋友咁打(笑了)就以為串嬴左~

我真係想知你智商有幾多~出得黎串人~

就要串到人地冇位企先得咖嘛~你咁勁~一個串我地3兄弟~

但又唔見你有咩咁勁wo~打機打上腦呀?宅男~;P
回復 支持 反對

(笑了)....... 大佬b..未聽過 以笑遮醜嗎 ;P

人地綠帽大團  團團團團長喎.................

未做資料搜集 又要死撐..係咁咖啦..唔係點呀?..個個好似我咁高轉數 話回就回 ..

佢就唔洗攪到綠帽咁啦....可惜....."

同埋我諗緊一樣野囉...生哥 呢期唔得閒玩住姐^^ 俾住個會長佢做...暫代

會長佢都覺得自己好猛咁..以為"係"左.....( 笑了)

有趣的 藍版囝囝啊
回復 支持 反對

注意討論氣氛
回復 支持 反對