打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪奇生活T^T?

瑪奇最好的就是掛機
通常我升lv只是重生後3-4天
其他日期不是公會吹水就是zZZ

掛機才是王道~xD
回復 支持 反對

樓主既話~  講中我心底啦-         -
玩左兩年幾..
家陣 都比之前少上左好多
想當初  日日上足7個鍾up  係咁打怪升等吹水聊天練生活技
家陣上去呆坐1個鍾都想off了-.-
升到家陣...  都冇野好升..  上到去又悶悶悶
坐左係度幾個鍾都試過
問點解唔off..   又唔知點解off唔落手- - 習慣左!!?

雖然佢都有新出既技能新地方
不過好似都吸引唔大!?  (對我來說
都冇引起我興趣既-..........-

瑪奇..   玩得多   始終會唔知有咩做- -''
想放棄又唔捨得上面既朋友仔  加上玩左咁耐又放棄唔到
只好日日上去呆下-...............-
有人找我打地城就最好啦..  (終於有野做啦嘛!!
回復 支持 反對

暑假個時大約3百累等又係一起身就踢屍...踢成半日,,最少6個鐘up..最有心機個時係衝風車1同冶煉1....但係唔知點解個時仲有心機度拎埋風車大師返黎-_-可能因為對我黎講好好賺掛!?一陣就爆錢袋..

暑假時候..每日12個鐘...早上9:00~夜晚7:00左右,留係班克2個禮拜冇走過.....不停自挖同收礦去衝冶煉~因為期待緊風箭既傷害同拎弓大傷+雙風!?(個時仲未改拎弓風車計空手)。個時係挖到好麻目哂....但係都唔知點解會咁有動力~

依家都好少online~幾日先on一次....公會d人同d fd 問我做咩唔on囉- -"~或者一個星期剩係得星期六、日得閒先online玩下。

當風車1...開始離群~都以solo多(exp問題)~除非打艾4 菲4 倫高之類打寶城會搵人一齊打~如果冇人先會solo-.-fd就自然識少好多~依家d fd都係以前未風車1時候識到依家。

平時升lv都唔會[[bao_29]]

風車1後2個原因唔組隊升

1.唔想再哂時間去升lv...想拿拿想升到目標lv...加上組隊會將exp平分~更加吸引唔到我去組隊囉。如組隊有額外經驗都好啦-w-

2.錢銀同裝問題(怪掉)

我就冇咩點掛網-.-因為真係冇野做會off唔想哂電囧

跟住...不知不覺依家就八百幾累等~風車1之後三百幾累至八百幾累都係自己solo紅珠。戰鬥技都有7,8招rank1....想放棄都唔忍心[[bao_29]]

回復 支持 反對

總之瑪奇就冇一開始咁吸引我..
唔知點解呢- -''
可能真係達到d目標  ( 近攻遠攻魔法生活都修得7788?
都唔知仲有咩好做..
之前超熱愛打賽高  近日打到訓著左都有-.-  (可能太累的關係啦
不過上到去都係覺得好悶哇-口-''
好彩仲有一班朋友仔都冇忘掉我-  -v
上到去仲可以聊下天..

上面樓主話好少組隊因為少exp @@?
我覺得多一人唔多  少一人唔少- -
家陣我仲鍾意愈多人愈好-..........-
自己一個玩太悶  反正d技升得冇得再升咁濟
exp再多d都冇咩用-..........-  (自己留左好多ap都冇點到
咁不如組隊玩下仲好過自己玩..
回復 支持 反對

打城唔一定為升lv,
玩悶solo? 入野團玩lo,野團比fd/公會團更刺激好玩
隨時比人玩死or玩死人,
亦唔一定要打賽高,
玩萊高巴高,炸炸下又得,
仲有倫高鐵皮鼠,貝卡,神秘箭,等
瑪奇比其他game(所謂既打怪沖等)自由得多
(一日沖lv/扑礦/升風車,搞足12hrs,攞苦黎辛= =?)
(踢殭屍不如用扣強去蟻洞踢沙漠亡靈,ego食物一大堆,$都唔少,仲出怪密又快)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
溫馨小提示 : 係人玩game,唔係game玩人

回復 支持 反對

唔覺悶 可能習慣左做獨行人士

鐘意自己打怪多過同一地打
回復 支持 反對

玩瑪奇的樂趣就是泡女  (羞
雖說女永遠泡不完
但是愈多愈好(?)

目標是1千人後宮團~
回復 支持 反對

還有一樣可以做
就是 作曲 演湊