查看: 1505|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 分享下弓手技能組合(小弟其實廢的

難得1見的弓手post..xd
我都係用弓手架...都係14lv...以下係小人既1d技能配合?
我裝左...(唔記得d名-_-)
1. 向後翻於空中45度向地射3箭
2.踢兩野
3.旋風
4.整個射箭姿勢出黎...(z1箭..x3箭..)
以上既技除(4. ) 其他都係用黎組合combo -0-
經過不斷係自由練習mode 試combo...得出以下連技....
   先zzz...然後用(1.) 跟住dash zz..再xxx下x..最後(2. )
   li個組合攻撃唔重覆之餘combo有14-16下...  傷害都幾可觀-v-
   組合原因係 頭3下定住對手先...之後(1.)加下combo..因為用完1之後同敵人距離遠左...所以就接前前zz..打
   到 敵人上空中之後射箭可以係佢訓低之前令佢企翻係度..xxx下x 打多佢3箭@@ 但係果3箭會有幾大既硬
   直.. 接其他技會有d難...不過(2.) 唔知點解接到@@ 最後就起碼14下combo...敵人仲係空中...之後既combo
  由你諗...lu [其實(2.)之後仲可以衝前用埋旋風? 唔知夠唔夠mp..20+100+200+6箭..比300多20+6箭..唔知z
  連技加唔加得切呢?]
回復 支持 反對

我未夠lv pk..T.T
其實踢兩野都幾高攻-0- 咪睇佢得兩下...
引:
唔,你果招combo組合真係 " 好似 " 好洗好用咁- -!!
[其實我只係係練習mode到試過...]
另外zzzx 真係勁好用! 打打下boss...見佢有出技既動作...即刻禁x -v-
----------------------
好奇1問...你要多個ac黎做咩?
回復 支持 反對

仲差1lv呀!!! 聽日先玩得= =
add fd 嗎? 其實點add fd 呢? 咩都唔知..囧
如果你唔介意既話...我pm我個名比你add..
唔知你平時幾時玩呢? 有望聽日見到你..
------------------------------
係bo....弓手無限combo 得唔得? 你有無試過?
回復 支持 反對

哈!..我仲有3日考完..差0.4%就15lv. lu!
send左名比你啦! 有望聽日有機會1齊玩下
回復 支持 反對

雖然我無試過...我係我覺得不停咁重覆招野無限連好悶- -
諗1d多原化既combo 都唔錯呀~
回復 支持 反對

有新組合-0-
zzz花dashzzz上z dashzz..zzz穿箭....
之前都唔知zzz上z之後可以接dash z...上youtube睇翻黎@@
回復 支持 反對

很多高手@@
最近不停的玩台elsword..弓真的有很多不同的組合呀...
其實dash z也不易miss...花其實也很有用啦...
定了人...1套連技既傷害就已經唔錯...而且用花時還有無效時間@@
睇左咁多這手既連技方法...急不及待要到自由訓練玩玩了-v-
回復 支持 反對