樂古Nakuz

標題: 金天+迅雷作戰視頻by billson [打印本頁]

作者: billson    時間: 22-5-2013 23:00
標題: 金天+迅雷作戰視頻by billson

之前部金天1600場終於ex, 今次係ex後的第1

金天:街場連續2場隨手拍

迅雷:2場幾日前拍落

最後段片因版權問題被消音,請自備bgm

港服反隱意識較低,因為道具要用m幣買,少人用隱

我經常去到人地後面偷背= =

[YouTube]A31fA6816bQ&feature[/YouTube]

[YouTube]CVGJPtL0ZPE&feature[/YouTube]

[YouTube]eh-ljT32BJ0&feature[/YouTube]

[YouTube]tsTYF0Z8Tf0&feature[/YouTube]

作者: 12336918    時間: 22-5-2013 23:13
勁抽
睇完之後,擭憶良多
命中率很高哦
作者: 12336918    時間: 22-5-2013 23:15
第二條片中
BD2名字TonyFai的人爆了我AC!!!
竟然在片中可以見到他存在...
本身個AC係我既點知佢冇比$(心痛
作者: billson    時間: 22-5-2013 23:30
回復 3# 12336918

唔緊要,港服AC唔值錢 個AC無M幣就得
作者: billson    時間: 23-5-2013 16:06
推翻上去先,部迅雷OC5先發現得2特裝點數,想合翻部= =
作者: o19042    時間: 23-5-2013 16:25
呢兩部我都好弱/_\對於我尼講隱型機好難用
作者: miceho97    時間: 23-5-2013 17:18
回復 6# o19042

點跟我架,我部野就黎2000場喇
作者: o19042    時間: 23-5-2013 17:19
回復  o19042

點跟我架,我部野就黎2000場喇
miceho97 發表於 23-5-2013 17:18

你走我數仲叫我跟你!?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2