樂古Nakuz

標題: 大家唔好玩Yaho魔力,無聊到冇人有[果兩個所謂gm入左黎] [打印本頁]

作者: 森林小妖    時間: 16-2-2008 20:30
標題: 大家唔好玩Yaho魔力,無聊到冇人有[果兩個所謂gm入左黎]
果兩個所謂GM係第三,四個留言
仲要串柒柒咁,間接串埋其他game,
屈我話我想做gm,呢d真係不可理喻
仲要又爆粗又扮我之前係佢壇既名
我之前叫鬼鬼,佢又跟住叫,
呢d GM正式跟尾狗,好難想像佢點管理到個game,大家唔好玩,
隻game遲早都汁,玩黎都罷

佢果d主程式同登入器都係由第二個ser搵番黎,仲要係汁左果d,自己唔識整又唔試下整,

佢話人人公平,但game入面又比哂d gm介比熟人,之後我係論壇到問佢,

係佢自己係簡介度寫明有問題歡迎發問,咁我咪問去佢論壇囉,

問左佢冇理不特止仲要串番我轉頭,佢d衰野大把人知,

有次我係game叫佢陪我升,咁大佬成隻game得佢地兩個咁多,我唔搵佢地搵邊個升??

佢又以gm既口吻同我講"請自行找玩家升lv",個ser好多人咩?我搵邊個幫我升先?

之後我同成班人用外掛炸佢,佢仲扮哂野咁ban左幾個ip,

實際上佢冇ban過ip,做唔到又要自認,呢d gm係咪無聊得濟??

之後我咪同佢嘈下囉,條友仲要淆到封埋我ip,勁無奈,

大家唔好玩呢個魔力,唔係gm都有勁野送,仲要只比gm既熟人,

連咩gm介同牛鬼都送得出,我真係笑爆咀

PS:佢果d咩5倍同1級寵自動出現都假既,大家唔好信

作者: tinasue1579    時間: 16-2-2008 22:30
果個私服又少人又on9.....見d gm俾牛d熟人..
作者: kfcz    時間: 16-2-2008 23:16
no image no talk
作者: 鬼鬼.    時間: 17-2-2008 00:45
你收啦[[onion_53]]
作者: 森林小妖    時間: 17-2-2008 11:28
原帖由 鬼鬼. 於 16-2-2008 16:45 發表
你收啦[[onion_53]]

算啦你,我係你個壇話會唱衰你地,我依家總算做到,

但係依個遊戲岩岩先開始,我諗你地做好心理準備,

我搵埋其他人幫我唱出去先^^
作者: 鬼鬼.    時間: 17-2-2008 22:44
原帖由 森林小妖 於 17-2-2008 11:28 發表

算啦你,我係你個壇話會唱衰你地,我依家總算做到,

但係依個遊戲岩岩先開始,我諗你地做好心理準備,

我搵埋其他人幫我唱出去先^^

多謝你為本私服免費宣傳[[yoyo_151]]

作者: 鬼鬼.    時間: 17-2-2008 22:58
你個小朋友做到D乜出黎?
好心啦.得嗰中二你就收下啦
你仲有三年會考架喇.溫下書啦..
你唱我地又點?老師比個優點你??
你最多咪攪到YAHO魔力私服死下死下
我地咪轉做亂私服囉
唔係就做RO私服
再唔係就做Halflife2 DM Server
我好驚囉
開比你玩好應該,一唔比你做GM就9up
我地一蚊都冇收你,我前世欠你架?
心照啦你!
各位網友,你地有眼睇.
你地真係覺得我個私服唔好就唔好入吧

作者: 鬼鬼.    時間: 18-2-2008 02:32
我同你講左我唔係GM,我係Knowledge Forum譠主

個Forum係我既,我話爆得粗就爆得粗
點解你之前又用我頭像呀!學你咁講:有寫明版權咩?冇就彈開啦唔該
呢d GM正式跟尾狗,好難想像佢點管理到個game,大家唔好玩,
乜有關係咩?
隻game遲早都汁,玩黎都罷
有乜game可以開到世界沒日呀

佢果d主程式同登入器都係由第二個ser搵番黎,仲要係汁左果d,自己唔識整又唔試下整,
你究竟開過Server未架?

佢話人人公平,但game入面又比哂d gm介比熟人,之後我係論壇到問佢,

係佢自己係簡介度寫明有問題歡迎發問,咁我咪問去佢論壇囉,

問左佢冇理不特止仲要串番我轉頭,
你做唔到GM就9up
佢d衰野大把人知,
我地個server開左幾耐呀?大把人知

有次我係game叫佢陪我升,咁大佬成隻game得佢地兩個咁多,我唔搵佢地搵邊個升??

佢又以gm既口吻同我講"請自行找玩家升lv",個ser好多人咩?我搵邊個幫我升先?
人地GM測試緊server唔同你玩就咁

之後我同成班人用外掛炸佢,佢仲扮哂野咁ban左幾個ip,

實際上佢冇ban過ip,做唔到又要自認,呢d gm係咪on9得濟??
乜你估真係ban唔到你ip咩

之後我咪同佢嘈下囉,條友仲要淆到封埋我ip,勁無奈,
封你IP等於淆你,咁係地鐵讓坐比呀婆等於驚左佢?同埋我淆你D乜?
大家唔好玩呢個魔力,唔係gm都有勁野送,仲要只比gm既熟人,

連咩gm介同牛鬼都送得出,我真係笑爆咀
咁你個咀爆左未呀?爆左記住睇醫生呀

PS:佢果d咩5倍同1級寵自動出現都假既,大家唔好信

小朋友呀小朋友,你講野都冇point既?_?

作者: 不敗男兒    時間: 19-2-2008 14:43
原帖由 鬼鬼. 於 17-2-2008 18:32 發表
我同你講左我唔係GM,我係Knowledge Forum譠主
點解你之前又用我頭像呀!學你咁講:有寫 ...

其實你地隻魔力就黎同魔力online一樣出名

下午睇

無條友個名上榜   夜晚一睇 100lv 上左第1位

你玩我阿a.a?

我無玩過你個私服既  唔洗諗住搵我出黎ban
作者: 鬼鬼.    時間: 19-2-2008 18:17
原帖由 不敗男兒 於 19-2-2008 14:43 發表

下午睇

你玩我阿a.a?

都話我唔係GM囉
作者: 森林小妖    時間: 19-2-2008 18:20
原帖由 鬼鬼. 於 17-2-2008 18:32 發表
點解你之前又用我頭像呀!學你咁講:有寫 ...

係,個壇係你既,你鐘意點爆粗都得,但係呢個壇係你既咩

唔該唔好再用d無聊人唔夠串先用既字眼,大把人憎到你入心入肺
作者: Siu☆kG    時間: 19-2-2008 22:48
作者: 鬼鬼.    時間: 20-2-2008 00:23
原帖由 Siu☆kG 於 19-2-2008 22:48 發表
路人甲

我覺得你唔好系到亂UP!!

有咩証明就拿出黎請唔好誤道大家!

我o羅先

http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=541&extra=page%3D3

成件事都係又依個POST開始

http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=565&extra=page%3D5

佢用外卦,佢認左,我點解唔ban得?

http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=579&extra=page%3D4

我ban佢最後的post[內含大量粗囗,不喜勿進]

到佢囉喇;P
但佢有咩?唔覺囉;P ;P
作者: 鬼鬼.    時間: 20-2-2008 00:36
原帖由 森林小妖 於 19-2-2008 18:20 發表

唔該唔好再用d無聊人唔夠串先用既字眼,大把人憎到你入心入肺

我幾時串埋其他game呀?證明比大家睇OK?

http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=541
依D咩黎架;P
我無爆過粗喎係依度,你就有;P
唔該唔好再用d無聊人唔夠串先用既字眼,
何謂d無聊人唔夠串先用既字眼先?好似你先係喎.小朋友,講野想有人信比D example人地先得架 你考會考點同人Group discussion呀
大把人憎到你入心入肺
Orly?又點大把法?比個數字我先:handshake

拿,你D point又比我破左.你咁有知識就將我D point破返佢先啦 9up冇奬品架

作者: 鬼鬼.    時間: 20-2-2008 00:40
原帖由 不敗男兒 於 19-2-2008 14:43 發表

下午睇

你玩我阿a.a?

咁好 靠森林小妖幫我地宣傳先有咁既成效
作者: 三毛俠    時間: 20-2-2008 09:43
= =''其實唔玩咪唔玩lo 唔洗唱人呀''心照咪得lo[[yoyo_137]]
作者: Siu☆kG    時間: 20-2-2008 19:45
作者: 鬼鬼.    時間: 20-2-2008 20:14
原帖由 Siu☆kG 於 20-2-2008 19:45 發表
其實我想問系你私服申請唔到AC-.-

申請到喎
作者: Siu☆kG    時間: 20-2-2008 21:29
作者: 鬼鬼.    時間: 20-2-2008 23:18
原帖由 Siu☆kG 於 20-2-2008 21:29 發表
申請完會彈個雞長@@?

係:handshake
作者: 森林小妖    時間: 20-2-2008 23:20
原帖由 鬼鬼. 於 19-2-2008 16:36 發表

我幾時串埋其他game呀?證明比大家睇OK?
http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=541
依D咩黎架;P
係,個壇係你既,你鐘意點爆粗都得,但係呢個 ...

哇好勁呀 好多POINT呀

你做既野簡直同一位小學生冇分別

仲有我唔係因為做唔到GM而玩野

唔好將兩件事拉埋一齊講

因為我唔想好似你地咁失敗

用GM介黎做人咋
作者: 森林小妖    時間: 20-2-2008 23:21
原帖由 鬼鬼. 於 19-2-2008 16:40 發表

咁好 靠森林小妖幫我地宣傳先有咁既成效

連魔力ONLINE都未玩過唔該收聲啦,

人地個魔力已經臭名遠播,你仲扮哂知咁,

作者: 鬼鬼.    時間: 20-2-2008 23:51
你答左我先啦,我幾時有串其他game呀

你仲有可信性咩?
你依句如果係真既,就quote返我句野出黎囉.
我冇做過就話我
你一路都冇正面咁答過我呀
你叫大家點信你呀;P

作者: 鬼鬼.    時間: 21-2-2008 00:03
原帖由 森林小妖 於 20-2-2008 23:20 發表

哇好勁呀 好多POINT呀

你做既野簡直同一位小學生冇分別

唔好將兩件事拉埋一齊講

因為我唔想好似你地咁失敗

用GM介黎做人咋

你收啦, 你講野真係冇point架喎
你依D咪唔夠人講囉
一味嘈嘈嘈,有破壞冇建設就係你依類人

作者: 鬼鬼.    時間: 21-2-2008 00:05
原帖由 森林小妖 於 20-2-2008 23:21 發表

連魔力ONLINE都未玩過唔該收聲啦,

人地個魔力已經臭名遠播,你仲扮哂知咁,

,原來唔玩魔力就唔講得野架喎
作者: 鬼鬼.    時間: 21-2-2008 00:07

老老實實,咁你點解要玩野???
今次我認真問,希望你認真答
作者: 三毛俠    時間: 21-2-2008 05:42
原帖由 鬼鬼. 於 21-2-2008 00:07 發表

呢句問得唔錯
本人都支持你呢句[[yoyo_138]]
作者: 森林小妖    時間: 21-2-2008 17:05
原帖由 鬼鬼. 於 20-2-2008 16:07 發表

睇黎我講幾多次都冇用,
係你壇講一次又係咁,呢度講幾次又係咁,我係指你地班人亂發gm介比熟人先玩野咋,你仲想我講幾多次呀哥哥,玩野果個唔只係我囉唔該,唔好成日以為自己乜都識先得架,你夠膽就封埋果班人囉,不過睇你都唔夠膽

係呢,唔知你連貼左幾多次呢可?唔好當呢度好似你論壇咁乜都呃一次先得架,呢度唔係你黎既地方囉
作者: 鬼鬼.    時間: 21-2-2008 21:44
原帖由 森林小妖 於 21-2-2008 17:05 發表

睇黎我講幾多次都冇用,
係你壇講一次又係咁,呢度講幾次又係咁,我係指你地班人亂發gm介比熟人先玩野咋,你仲想我講幾多次呀哥哥,玩野果個唔只係我囉唔該,唔好成日以為自己乜都識先得架,你夠膽就封埋果班人囉,不過 ...

我都講過冇人派過gm介出街
你見到肯cap幅圖比我咁我咪叫gm做野囉.....
比班人個D名我,我肯定ban鬼佢地
作者: 三毛俠    時間: 22-2-2008 06:25
標題: 回復 29# 的帖子
gd ban啦 唔好比佢睇死[[yoyo_113]]
作者: ZAQWSXZ    時間: 24-2-2008 20:56
on9的.......我一定唔會玩
作者: Siu☆kG    時間: 25-2-2008 12:33
作者: 三毛俠    時間: 2-3-2008 01:46
標題: 回復 32# 的帖子
WO用外掛咁惡都唔捉真係唔低玩[[yoyo_147]]
作者: tszko2000    時間: 4-3-2008 16:07
作者: zero2200    時間: 7-3-2008 13:30
玩左1晚 覺得好悶 感覺自己玩緊單機版= =||[[bao_29]]
作者: 三毛俠    時間: 8-3-2008 23:44
標題: 回復 35# 的帖子
真係唔洗玩啦咁講^^

作者: 不留手    時間: 9-3-2008 00:25
隻魔力咁悶嫁...空城=.="都係轉SER~~~
作者: tszko2000    時間: 24-3-2008 02:39
作者: 聰﹏☆    時間: 26-3-2008 14:43
我玩緊我要上魔力呢個私服...幾ok嫁xD
作者: 冷之雪    時間: 2-4-2008 18:29
去E個私服做GM
同自己一個玩單機 沒有分別[[onion_48]]
作者: tazho123    時間: 10-4-2008 22:06
聽你到咁講
汁得架啦bor@@

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2