樂古Nakuz

標題: 天空之國昆狗團黎^3^ [打印本頁]

作者: 夜靈    時間: 7-1-2008 20:44
標題: 天空之國昆狗團黎^3^
傻仔君←呢個人自己跟住人話放50+0手女劍80m~
我話唔收就屈我昆佢?!佢冇野下化..
作者: LoveYouForever    時間: 7-1-2008 20:51
標題: 回復 1# 的帖子
傻傻地咖佢!!岩岩我係佢附近開攤  攤名:{<-傻傻地咖佢人地唔收佢手女就話人昆佢}佢一睇到就叫我收><                                         (箭咀指住佢)
作者: 夜靈    時間: 7-1-2008 20:53
-_-~~~~~靈童講得岩~~~~~天空之國係昆狗團!!
作者: 山崎卍    時間: 7-1-2008 21:18
佢自己係天女俾人殺會xydfhbvccx你
但係你xzyczxyyzxyxz佢就唔得
作者: 天天﹏戀    時間: 7-1-2008 21:32
標題: 回復 4# 的帖子
山崎開發左一種新語言= =可以解釋?
作者: 山崎卍    時間: 7-1-2008 22:26
=3=
因為xyz太利害
唔方便打出黎
作者: 夜靈    時間: 8-1-2008 06:19
哈..xyz新語言:lol
作者: 草女    時間: 8-1-2008 09:45
點解傻仔君未罵過我既= =" ~"~
作者: ckahonam    時間: 8-1-2008 11:39
我識傻仔君=.=都ok熟啦=.=佢係美美龍細佬
作者: 夜靈    時間: 8-1-2008 11:44
起到屈q我~~~~....好憎佢-_-
作者: liukit12345    時間: 8-1-2008 12:15
傻仔君  下   傻仔黎    我放條防紫25m   佢話冇$   話20m定15m唔記得左

之後都古到佢係個傻仔    我話你傻嫁        之後佢都冇咩野講      冇屈我波

可能係夜靈個樣  xdd
作者: 夜靈    時間: 8-1-2008 12:20
你入到game你小心d-__-死仔樂
作者: liukit12345    時間: 8-1-2008 17:24
原帖由 夜靈 於 8-1-2008 12:20 發表
你入到game你小心d-__-死仔樂

???????????做咩           小心d咩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent20066115www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2